Zabuna na "San Paolu", Hamšik mislio da je Napoli prošao!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.11.2018.
23:19
Izvor: Sportske.net

Kapitena Napolija zbunila reakcija publike u završnici meča sa Crvenom zvezdom.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Vicešampion Italije savladao je Crvenu zvezdu rezultatom 3:1 u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona, a vodeći gol za Napoli postigao je Marek Hamšik.

Rekorder po broju nastupa i postignutih golova za Napolitance kazao je da će njegov tim otići na "Enfild" da overi plasman u eliminacije.

"Nalazimo se u sjajnoj grupi i moraćemo da se borimo do kraja. Liverpul je snažan rival ali smo pokazali da možemo da ih dobijemo tako da očekujem spektakularnu utakmicu na Enfildu", rekao je Hamšik.

Slovački internacionalac rekao je da su igrače na terenu zbunile reakcije publike i da su mislili da su već obezbedili plasman dalje.

"U 90. minutu navijači su počeli da slave na tribinama i mislili smo da imamo pozitivan rezultat, ali to nije bio slučaj. Uradili smo posao, sada moramo da uradimo isto na Enfildu", dodao je Hamšik.

Utakmica na "Parku Prinčeva" završena je pobedom Pari Sen Žermena, tako da će Napoli na "Enfildu" igrati za bod koji ga vodi dalje.

"Večerašnji gol je bio šlag na torti. Promenio sam poziciju, radio više u defanzivi i zbog toga sam u prethodnom periodu postizao manje golova. Radim šta trener traži i uvek mi je drago kada postignem gol", rekao je Hamšik.

"Razočarani smo što smo oba puta remizirali sa Pari Sen Žermenom ali nisu mnogi očekivali da ćemo biti na prvom mestu posle pet utakmica. Sve zavisi kako gledate na stvari", zaključio je Slovak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ISTINA BOLI
Thursday, 29.11.2018
00:25

Pa ne pobedjujes svaki dan prvaka Sveta i Evrope i daleko veci klub od tebe.

avatar
Marko7
Thursday, 29.11.2018
11:20

Znaci i Steaua i Nottingham Forest su daleko veci klubovi od Napolija jer su bili prvaci Evrope kao i Zvezda, jos pre nego sto je vatra pronadjena? Iako je Napoli 30 klasa iznad sva 3 nabrojana?

avatar
Marko7
Friday, 30.11.2018
11:24

To nije velicina kluba, to su samo neki uspesi pre mnogo godina.
Napoli je trenutno mnogo bitniji od svih tih klubova u svetu fudbala, ima neuporedivo bolje igrace, neuporedivo bolji igraci bi igrali tamo, veci budzet, bolje uslove, sve u sustini, sto ih cini vecim klubom od ta tri nabrojana. To je kao kad bi rekao Grcka je veca reprezentacija od Belgije jer imaju Evropsko Prvenstvo a u svakom segmentu Belgija je bolja vec godinama.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 29.11.2018
23:06

Oduzmi onda i Realu 4,5 titula prvaka Evrope jer su ih osvojili pedesetih. Liverpul je prve cetiri osvojio pre Zvezde pa ispada da ni njihove nisu bitne. Notingem i Steaua imaju vecu istoriju od Napolija. Njih vadi jedino sto je Maradona igrao za njih...

avatar
ISTINA BOLI
Thursday, 29.11.2018
21:49

Steaua jeste daleko veci klub od Napolija! Napoli je smesan klub bez skoro ikakve istorije,fazon Lece bio vise puta prvak drzave od njih.