Zemunci bez prava na priču...

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.03.2019.
13:00
Izvor: Sportske.net

Trener Zemuna očekuje da njegov tim u predstojećoj utakmici ponovi igru sa meča protiv Proletra, ali uz jednu bitnu razliku.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nisu fudbaleri Zemuna otvorili prolećni deo sezone na željeni način i zbog toga se četiri kola pre kraja regularnog toka takmičenja nalaze na poslednjoj poziciji superligaške tabele.

Predstojeći duel sa Radničkim iz Niša sigurno ne predstavlja priliku za vađenje, pa zbog toga i trener Zemuna Dejan Đurđević ističe da njegovi igrači nemaju prostora za priču, već samo za dokazivanje.

"Nemamo prava da pričamo, samo da pokažemo na terenu igru i želju. Što se Radničkog tiče, njihova pozicija na tabeli govori sve... Kada je neko drugi na tabeli Super lige, a da to nije Crvena zvezda ili Partizan, onda je to velika stvar. Da li je Vojvodina, Radnički ili neko treći, potpuno nebitno...", rekao je Đurđević.

Zemun je na pet utakmica u prolećnom delu sezone ostvario tri remija i dva poraza, dok se drugoplasirani Radnički nalazi u fenomenalnoj seriji od deset vezanih pobeda, ako računamo i prekjučerašnji četvrtfinalni meč sa Vojvodinom u Kupu Srbije

"Pozicija Radničkog sve govori o kvalitetu njihovog fudbala. Nemamo pravo da pričamo mnogo više. Svaki put kao i do sada voleo bih da se moji momci pokažu u najboljem svetlu. Bio bih zadovoljan kada bismo ponovili igru iz poslednje utakmice na našem stadionu, protiv Proletera, uz jednu izmenu - da budemo efikasniji", zaključio je Đurđević.

Trener zeleno-plavih pozvao je navijače da podrže ekipu u subotnjem duelu sa Radničkim iz Niša koji je na programu od 15 časova.

Super liga 27. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke