"Žutica" u Humskoj, ovo su posledice

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.05.2019.
22:12
Izvor: Sportske.net

Devet javnih opomena pokazao je Zoran Široki večeras u Humskoj. Partizan čeka novčana kazna, a jednog od igrača pauza.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ne može se reći da je večerašnji susret Partizana i Mladosti obilovao grubim startovima, ali se nekako na kraju u beležnici arbitra Širokog našlo devet imena!

Sudija Zoran Široki pokazao je šest žutih kartona igračima Partizana i tri fudbalerima Mladosti, a to znači da će crno-beli snositi finansijske posledice.

Pravilnikom takmičenja predviđeno je da klub u čijoj ekipi bude opomenuto pet ili više igrača na jednoj utakmici bude novčano kažnjen.

Veći problem za Sava Miloševića predstavljaće činjenica da je današnji žuti karton koji je zaradio Svetozar Marković bio četvrti za mladog štopera i da on neće imati pravo nastupa u sledećem kolu.

Pošto je Strahinja Pavlović odradio suspenziju zbog crvenog kartona dobijenog u 160. "večitom" derbiju situacija neće biti tako alarmantna, ali treba videti i da li će Bojan Ostojić biti spreman za duel sa Napretkom ili će meč početi Mark Valijente i Strahinja Pavlović.

Ostali igrači koji su "požuteli" nisu u problemu, barem ne do sledeće utakmice sa Napretkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 02.05.2019
20:32

Kartoni su posljedica slabosti ekipe, Partizan koga je vodio Marko ili Stanoje dobili bi ovu utakmicu pet nula sa pola snage