Zvezda - Ako Vule ode, naslednik je spreman!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.02.2016.
17:34
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

U Crvenoj zvezdi potvrdili su potpisivanje još jednog novog ugovora, a transfer Vukašina Jovanovića u Zenit bi samo mogao da ubrza taj posao.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zahvaljujući nekolicini izuzetno talentzovanih igrača iz svoje Omladinske škole, odnosno njihovim transferima u inostranstvo, Crvena zvezda je uspela da značajno ublaži tešku finansijsku situaciju u klubu.

U tom pogledu, za Zvezdu je kapitalan značaj imao nedavni transfer Marka Grujića u Liverpul, mada ne treba zanemariti ni letošnji Rajkovićev transfer u Makabi iz Tel Aviva, kao i ovaj najnoviji koji je realizovao novi član Benfike Luka Jović.

Ovih dana je aktuelno interesovanje ruskog Zenita za Vukašina Jovanovića i kako se bliži kraj prelaznog roka u Rusiji, sve je izvesnije da će se talentovani štoper preseliti u Sankt Petersburg.

Ukoliko tako i bude, u Crvenoj zvezdi će dodatno zaraditi, ali će ovaj potencijalni transfer otvoriti vrata prvog tima i još jednom Zvezdinom velikom talentu - Milošu Stojanoviću.

Radi se o 19-godišnjem momku koji takođe igra na mestu štopera i koji je trenutno na kaljenju u ekipi Bežanije, ali spreman ''kao zapeta puška'' da ugrabi priliku koja ga, pre ili kasnije svakako čeka u prvom timu Crvene zvezde.

Da to tako i bude, u upravi Crvene zvezde će sa Stojanovićem potpisati novi ugovor, što je u izjavi za ''Mondo'' potvrdio sportski direktor kluba Blažo Raosavljević.

''Tačno je, potpisaćemo sa Stojanovićem novi četvorogodišnji ugovor'', istakao je Raosavljević.

Naravno, tokom proleća će prednost na štoperskim pozicijama imati iskusni Luković, Pavićević, Brazilac Edson, eventualno Rendulić i Jovanović, ako ostane u Zvezdi. Ali, već od sledeće sezone treba očekivati da Miloš Stojanović u Zvezdinom dresu počne da potvrđuje sav svoj talenat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scepan Scekic
Thursday, 18.02.2016
00:01

Sto Zvezda u poslednje vreme ima nesto mnogo talenata. :)nOva saradnja sa Bezanijom izgleda urodila plodom. :)

avatar
BayernM
Wednesday, 17.02.2016
23:40

Epa ovim gestom su me odusevili.. treba cesce zvati mlade igrace a ne bacati ogroman novac na strance

avatar
djoleczv
Wednesday, 17.02.2016
19:14

imamo malo rupa u odbrani, ali napad i vezni red su savrseni

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 17.02.2016
18:55

On i Nemanja Milunovic su buduci stoperski tandem Zvezde i reprezentacije Srbije jer oni su biseri Zvezdine skole fudbala.

avatar
Wednesday, 17.02.2016
18:37

Isto kao što je spreman i za predsednika FSS, ako vam ode Tole tu vam je Kokeza!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Wednesday, 17.02.2016
18:54

Bivsi predsednik partizana tomislav karadzic,slika sa njegovim likom na proslavi titule,komedijasu jedan,doneo vam 6 titula ti pricas o njemu hahahaha

avatar
Eustass Kid
Wednesday, 17.02.2016
19:11

Vidis da je on zabranjen? Oni su u tripu da ih je neko zabranio,sa takvima nema price samo ga podseti da popije lekić.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 17.02.2016
19:00

A kad ode Povratak kralja BAN 1, tu su onda BAN 2, 3, 4, 5, 6 i tako sve do BAN 999, a kad i njega zamrznu, onda je tu jedan novi nick Povratak zabranjenog, ah, ha, ah, ha, ah, ha, ah, ha, tezak je zivot njegov.