Zvezda - Dauda slobodan, Onjilo ostaje?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.06.2014.
11:54
Izvor: Sportske.net, Sport

Drugi strelac Crvene zvezde u protekloj sezoni, Nigerijac Abiola Dauda napustiće Marakanu ovog leta kao slobodan igrač. Turska ponovo aktuelna?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan po jedan, članovi šampionskog tima Crvene zvezde polako pakuju kofere i odlaze uglavnom u inostranstvo.

Izuzetak neće biti ni Abiola Dauda, koji kako prenosi ''Sport'', ovih dana u Beogradu individualno trenira, uz nastavak terapije posle povrede koja ga je u finišu sezone odvojila od terena.

S obzirom da crveno-beli i njemu duguju određenu sumu novca iz ugovora, i Dauda je praktično slobodan u izboru nove sredine.

Isti izvor navodi da su obnovljena interesovanja turskih klubova, u prvom redu Gacijantepa i Genčlerbirligija, koji su i zimus želeli da Dadudu dovedu u svoje redove.

S druge strane, još jedan Nigerijac u redovima Crvene zvezde, Ifeani Onjilo, po svoj prilici ostaće na Marakani i u narednoj sezoni pokušati da se izbori za minutažu koju od dolaska iz ivanjičkog Javora nije imao.

S obzirom da i Mrđa sigurno odlazi, kao i Kasalica, sve je veća mogućnost da napad Zvezde u sledećem šampionatu predvode Rakić i Onjilo, s obzirom da se na neka značajnija pojačanja ovog leta teško može računati.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke