Zvezda se normalno sprema, Milojevića ne zanima dug Voždovca iz prošle sezone

Autor: Pavle Knežević
subota 16.09.2017.
12:33
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde rekao je da se ekipa normalno sprema za duel Super lige. Nije želeo da priča o skupom porazu Zvezde iz prošle sezone.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da se ekipa normalno sprema za utakmicu sa Voždovcem, bez obzira što su "zmajevi" veliki dužnici crveno-belih iz prošle sezone, što je činjenica kojoj nije hteo da pridaje važnost.

"Vraćamo se Super ligi i utakmici sa Voždovcem. Treba da se brzo povratimo od utakmice sa BATE Borisovim. Oni su kvalitetna ekipa, u vrhu tabele, igraju dosta kvalitetno i kod kuće i na strani. Videćemo danas posle treninga kakva je situacija sa igračima i u kakvom ćemo sastavu nastupati", rekao je Milojević.

Voždovac je u prvih devet kola ostvario učinak od pet pobeda, tri remija i poraza. Zvezda ima dva meča manje i skor od šest pobeda i jednog poraza, odnosno ima bod više. "Zmajevi" su krajem prošle sezone pobedili crveno-bele u finišu prvenstva i tako direktno uticali na ishod šampionata.

"Pokazalo se da je taj poraz prelomna utakmica, ali to je sve bilo prošle godine. Mi imamo svoj plan, idemo da odigramo svoju utakmicu i nećemo da pričamo o tome", kratko je rekao trener Zvezde.

Voždovac igra i trenira na veštačkoj travi.

"Mi ne možemo ništa tu da uradimo. Specifično jeste. Ekipa koja trenira i igra na takvoj podlozi se prilagodila i jeste tako, ali nećemo o tome razmišljati", rekao je Milojević.

Svi igrači Zvezde su zdravi, ali se ne zna koliko će Milojević kombinovati tim.

"Moram da vidim danas trening, onda ćemo znati na koje igrače mogu da računam sutra. Imam mnogo igrača i mnogo njih zaslužuje da igra. Ono što meni pravi 'problem', na koji sam ponosan, jeste imam bukvalno sve igrače na raspolaganju. I igrači koji nisu u protokolu su spremni da igraju. Zdravsvetno stanje je dobro, imam dobru komunikaciju sa igračima, oni najbolje poznaju svoje telo i znaju kako se osećaju", rekao je trener.

Novinari su ga pitali i za njegovo zdravstveno stanje i to kako podnosi jak ritam i stres utakmica.

"Ja se uvek osećam lepo. Uvek jedva čekam trening sa mojim igračima. Ima umora, zamora, neprospavanih noći, svega...Ne znam, možda je zato lep ovaj posao i zato ga volim", rekao je Milojević.

A kako sada gleda na utakmicu sa BATE-om?

"Evropska utakmica, dobar ritam, ali moj najveći utisak jeste da se Zvezda vratila i da joj trebaju takve utakmice. Pokazala je još jednom da je veliki klub Pohvalio bih sve u klubu, jer u ovakvim utakmicama predstavljate i klub i grad i zemlju. Ponosan sam jer je lepo da Zvezda igra evropske utakmice. Sve ostalo je u drugom planu. Utakmica kao utakmica, ide u arhivu, ali sam ponosan jer smo vratili zvezdu tamo gde pripada i gde očekujem da ostane još mnogo, mnog godina", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

43 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 16.09.2017
14:56

Zvezda se za svakog rivala jednako sprema jer u Super ligi dostojnog protivnika nema. Zivela Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
Dolina cupova
Sunday, 17.09.2017
09:25

Dijasporo, kad ćeš kući da pomogneš majci Srbiji?

avatar
AlexPFC
Monday, 18.09.2017
23:29

@Pixi Ja ipak mislim da ti povremeno zasija zlato sa kutnjaka bio ti Srbija ili dijaspora......

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 18.09.2017
05:53

Kad pricas o dijaspoi mora da mislis na vas partizan.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 18.09.2017
05:51

Ti mozda jesi dijaspora, ali ja nisam. Moja kuca je Srbija.

avatar
Povratak kralja 56
Saturday, 16.09.2017
13:15

KangI duguje zvezda plate, a on traži još veću. Boaći je takođe nezadovoljan zbog dugovanja ali za razliku od Kange ne diže tenziju zbog menadžera. Sudije Srđan Obradović i Majo Vujović su gledali slavlje osvojenog boda protiv trećeplasirane ekipe beloruskog prvenstva iz lože Rajka Mitića.

avatar
gorango
Saturday, 16.09.2017
14:06

Pa i meni se duguju iz firme ali me ne pominjes..ili ipak ima neka info koju ne znas? Znas, malo sam razocaran u tebe. Opusti se malo. Pusa.

avatar
Povratak kralja 56
Saturday, 16.09.2017
16:34

A o vašim legendama iz drugog dela mog komentara ni reči, a? Tako sam i očekivao od vas :D

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Saturday, 16.09.2017
14:40

Niko nikom nista ne duguje,laz ogromna laz kao i sve sto okacis ovde..evo postace prvoplasirana,ekipa koja je vas ometlala iz zezanja,ucesnik stalno ls i le,a mi najvise suteva u celoj le u prvom kolu,toliko o tvojim lazima