Zvezda - Sve realniji otkup napadača, o drugom se razmišlja, ovo je formacija za drugi deo sezone!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.12.2020.
08:33
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda razmatra nekoliko mogućnosti, Dejan Stanković i uprava imaju pune ruke posla.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Kako će izgledati Crvena zvezda na proleće?

Sve je izvesnije da će doći do manjih promena, ne toliko osetljivih po tim jer će oni najbolji ostati, osim u slučaju veoma jakih ponuda koje se ne odbijaju.

Ono što će uprava pokušati u narednom periodu jeste otkup Dijega Falćinelija koji ne bi trebalo da predstavlja veliki problem od strane Bolonje, prenosi "Žurnal". Sa druge strane, odlazak Ričmonda Boaćija je i više nego realan, njemu ističe ugovor i usled nedostatka mesta u startnoj postavi, verujemo da će potražiti novu sredinu.

Činjenica je da će Zvezda odigrati manji broj utakmica u drugom delu sezone (to će biti slučaj čak i da igra finala Kupa Srbije i finale Lige Evrope), pa odlazak Ričmonda Boaćija neće značiti i dovođenje novog napadača.

Ipak, ukoliko se desi da stigne odgovarajuća ponuda za Milana Pavkova, jasno je da će uprava pokušati da dovede novog, brzog napadača, drugačijeg profila od Falćinelija. Ne smemo da zaboravimo i Krstovića koji je iskoristio svoju šansu kada ju je dobio od Dejana Stankovića, pa očekujemo i da on dobije svoje minute u narednom periodu.

Zvezda će najverovatnije igrati u formaciji sa dva napadača (3-5-2), Falćineli je jedan, sve češće ćemo gledati Krstovića, a u slučaju odlaska Pavkova definitivno očekujte novog napadača.

Šta je Zvezdin prioritet?

Pojačala se na krilnim pozicijama, pa je sve jasnije da bi mogao da usledi rastanak sa pojedincima koji nisu zaslužili mnogo minuta za drugi deo sezone poput Simića i Spiridonovića.

baner 100% depozit

Odbrana?

Pominje se i dalje Duško Tošić, nije nerealno da ga vidimo u dresu Crvene zvezde posebno ako se bude igrala pomenuta formacija 3-5-2.

Još da napomenemo da je ova uprava itekako znala da iznenadi kada je prelazni rok u pitanju, pa nije isključeno da vidimo i neko neočekivano pojačanje u narednih mesec dana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 27.12.2020
13:56

Za vece i teze utakmice sa Krstovicem se nesme rizkovati.On je tu slab.Potreban nam je dobar iskusan i brz cenatar.Bez njega nista nece moci.Zvezda pravi mnogo sansi ali nema ko da da gol.

avatar
Popay
Sunday, 27.12.2020
10:38

Kad ne mogu samo označiti,
Reći ću -“Sviđa mi se”!

avatar
Dimitrije Petrovic
Sunday, 27.12.2020
10:04

Glupost, sa dva špica nećemo igrati sigurno