Zvezda zvanično predstavila novo pojačanje: "Cilj je Liga šampiona"

Autor: Sportske Net
utorak 06.07.2021.
16:50
Izvor: Sportske.net, Beta

Dioni zvanično predstavljen.

FK Crvena zvezda/Twitter
FK Crvena zvezda/Twitter

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas Luisa Dionija, iskusnog francuskog napadača, koji je rekao da mu je zadovoljstvo što će sa crveno-belima imati šansu da se bori za plasman u Ligu šampiona.

"Cilj je ulazak u Ligu šampiona. To bi bilo veliko dostignuće i prva dobra stvar za klub i za mene lično. Nadam se da ću pružiti najbolju igru u mojoj karijeri i pokazati svoj talenat", rekao je Dioni, prenosi klub.

On je naveo da je gledao utakmice Zvezde u Ligi Evrope prošle sezone i da je, kako je istakao, bio "impresioniran jer je video veoma jaku ekipu".

"Srećan što sam došao ovde u klub i hvala svim navijačima na dobrodošlici koju su mi uputili preko društvenih mreža", rekao je on.

Dioni je o Crvenoj zvezdi pričao sa svojim dosadašnjim saigračima u Francuskoj.

"Pričao sam sa mojim saigračima u Anžeu. Rekli su mi da je reč o velikom klubu i da je ogroman pritisak i da je to ekipa koja ima sjajne navijače pred kojima je uživanje igrati", rekao je on.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da je trener Dejan Stanković tražio profil napadača kao što je Dioni.

"Različit je u odnosu na tipove napadača koje trenutno imamo. Brz je i agresivam, dobro pritiska protivničku odbranu i napada prostor i verujem da će se brzo uklopiti u zahteve Stankovića", rekao je Mrkela.

"Dolazi iz jake lige kao što je francuska, gde je odigrao dosta mečeva i stekao iskustvo. Siguran sam da će mnogo značiti našem timu", zaključio je on.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke