Ona voli Liverpul i divi se Džerardu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.03.2015.
19:41
Izvor: Sportske.net

Odrasla u fudbalskoj porodici, vrlo rano se zainteresovala za fudbal, ali ju je otac ipak usmerio na bavljenje tenisom. I nije pogrešio. Tokom karijere uspela je da se domogne i prvog mesta na WTA listi.

Twitter, FIFA.com
Twitter, FIFA.com

Povezane vesti

Naravno, prepoznajete je, u pitanju je najbolja danska teniserka Karolina Voznijacki i uz našu Anu Ivanović i Mariju Šarapovu, jedna od najlepših na WTA Turu.

Ipak, mnogi ne znaju i za njenu ljubav prema fudbalu i Liverpulu, o čemu je ovih dana govorila za sajt FIFA.

''Moje odrastanje je bilo uz fudbalske utakmice na TV-u, moj otac i brat su stalno gledali fudbal. Tako, ako sam želela da provedem neko vreme sa njima, morala sam i ja da gledam fudbal. Inače, moj otac je bio fudbaler, brat takođe.

Bila sam veoma energična kao devojčica, često sam i igrala fudbal, zavolela sam tu igru, ali moj otac je mislio da je to sport za dečake, pa me je usmeravao ka drugim sportovima'',
objašnjava popularna Karo.

Australian Open Tennis

Svojevremeno je na turniru u Kataru na Centralni teren izašla u Liverpulovom dresu sa imenom Stivena Džerarda. Od tada svi znaju i koji joj je omiljeni klub.

''Bila sam na Enfildu nekoliko puta i zaista mi se sviđa ta atmosfera, sa kojom ništa ne može da se meri. Pa još kada se čuje 'You’ll never walk alone'... zaista poseban osećaj.

Inače, imam nekoliko potpisanih Džerardovih dresova kod kuće, a jedan sam tada dobila u Dohi od prijatelja. S obzirom da je Liverpul tih dana izborio jednu važnu pobedu, pomislila sam 'zašto se ne bih zagrejala pred meč u tom dresu'. I bilo je zaista zabavno'', istakla je Voznijacki.

voznijacki


Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 04.03.2015
20:50

Ja sam navijač Chelsea, ali tačno kad prije tekme Liverpoola počne himna YNWA, ispoštujem šutnjom - ne postoji ništa tako sveto u fudbalu kao Liverpoolova himna. Mogu Real, United, Milan, Barcelona i ostali redati titule i brojati navijače, ali nikada neće biti tako posebni kao Liverpool - pitajte svakog neutralnog Britanca i shvatit ćete o čemu govorim.

avatar
Savoa
Wednesday, 04.03.2015
21:04

To samo moze reci iskreni ljubitelj fudbala. Ynwa je nesto posebno.

avatar
Guardian Anubis
Wednesday, 04.03.2015
21:10

Svaka čast i respekt za tebe..