Teniski kralj gleda 'Kraljevski klub'!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.05.2016.
20:51
Izvor: Sportske.net

Veliki broj poznatih ličnosti iz sveta sporta večeras se nalazi na "Santijago Bernabeu" gde se igra revanš polufinala Lige šampiona između Real Madrida i Mančester Sitija, a mesto u loži zauzeo je i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

twitter.com/VTMStadion
twitter.com/VTMStadion

Povezane vesti

Teniski kralj nalazi se u Madridu gde učestvuje na turniru iz serije Masters 1000, a interesantno je da je Đoković na "Santijago Bernabeu" stigao dva i po sata nakon što je završio svoj meč sa Bornom Ćorićem.

Najbolji teniser sveta na stadion je stigao u društvu brata Marka, a po dolasku u ložu razmenio je nekoliko rečenica i pozdravio se sa sportskim direktorom Milana Adrijanom Galijanijem koji takođe prisustvuje utakmici.

U loži stadiona Real Madrida nalazi se i Rafael Nadal ali i Nikolas Almagrom, što ne čudi jer su teniseri koji učestvuju na Mastersu u španskoj prestonici iskoristili priliku da uživo isprate duel "Kraljevskog kluba" i Mančester Sitija.

rafael nadal

Prvi meč polufinala Lige šampiona između Mančester Sitija i Real Madrida završen je remijem bez golova što znači da će na "Santijago Bernabeu" pasti odluka o drugom finalisti.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinhooo!
Wednesday, 04.05.2016
23:01

Kraljevi tu je i Rafa 2 najbolja tenisera ikada :)

avatar
Paolo Maldini
Wednesday, 04.05.2016
21:30

Ovoga Galijanija ne mogu vise gledati...

avatar
amigo999
Thursday, 05.05.2016
08:00

Nije on kriv milanu...nema para i to je to...