Donaruma kroz suze: "Pripremali smo se na sve"

Autor: Sportske Net
sreda 07.07.2021.
08:55
Izvor: Sportske.net

Golman Italije o polufinalnom meču.

EPA-EFE/Alessandra Tarantino
EPA-EFE/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Italija je prvi finalista Evropskog prvenstva 2020. Jedan od heroja Đanluiđi Donaruma, nije mogao da sakrije sreću posle polufinalnog meča sa Španijom.

"Nemoguće je opisati šta trenutno osećam, želim da uživam u ovoj pobedi sa saigračima. Svi pobedu posvećujemo Spinacoli, poslao nam je video pre utakmice", počeo je on.

Odlučili su penali, a poslednji je Donaruma odbranio na šut Alvara Morate. 

"Pripremali smo se za sve. Proučavao sam njihove penale sa našim trenerima golmana, a tu je i malo instinkta, sve sam gledao tokom utakmice i njihov govor tela pre penala. Sirigu me je takođe savetovao pre izvođenja, ali ne mogu da kažem šta mi je rekao, on je vrhunski momak i sjajna osoba“, kazao je golman Italije.

Italija čeka pobednika iz meča Engleska-Danska sa kojim će igrati finale na "Vembliju" u nedelju. 

Sujeveran sam, neću da pričam o finalu, možemo o njemu da razgovaramo sutra. Večeras slavimo“, poručio je Italijan. 

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 07.07.2021
16:05

Italija osvaja 100%. Rekao sam to posle odigranih prvih utakmica u grupi. Nemaju neke velike zvezde,Mancini je napravio dobru selekciju igraca. Grizu i kidaju na terenu,bore se svi kao jedan. Imaju dobru medjusobnu hemiju. Igraju tvrdo, kada treba i surovi katanaco,ali nije da ne napadaju. Veruju u sebe. Spoj mladosti i iskustva. Svi su pricali Francuska Francuska ali tamo su samo Instagram zvezde i pajaci. Cast izuzetcima stvarno.