Francuski skandal - Jeste li prvaci sveta ili klinci čiji se roditelji svađaju po tribinama!?

Autor: Boris Jovanović
sreda 30.06.2021.
08:44
Izvor: Sportske.net

Ovo jeste uobičajeno, kada imate deset godina i nepristojne roditelje...

EPA-EFE/Lukas Barth-Tuttas
EPA-EFE/Lukas Barth-Tuttas

Povezane vesti

Zvuči čudno, prvaci su sveta, posle sloma na šampionatu Evrope, posvađali su se roditelji, kao na utakmici klinaca.

Imate pravo da samo jednom pogađate ko je zakuvao.

Veronika Rabio je mama francuskog reprezentativca i fudbalera Juventusa, ona ima glavnu reč, pravila je probleme dok je bio u PSŽ zbog čega je igrač bio na ledu i odbio da produži ugovor.

Otpao je sa spiska reprezentativaca za Mundijal, Dešamp ga je vratio iako je tada odbio da bude eventualna zamena ako se neko povredi.

Posle poraza od Švajcaraca izbila je svađa, a na meti su bili prvo Mbapeovi. Sjajni napadač je promašio penal, a u raspravi ona je rekla igračevom ocu da malo povede računa i spusti na zemlju sina koji je arogantan.

Reagovala je Fajza Lamari, Mbapeova majka, pa su ona i Veronika Rabio razmenile psovku. Pošto su porodice zajedno gledale meč, kažu da su svi bili užasnuti ponašanje Veronike koja je ušla u sukob i sa klanom Pogba, optužila njegovu porodicu da je izgubio ključnu loptu i da se ponaša kao zvezda.

Za Veroniku Rabio ovo nije novo ponašanje, ali sada je prešla sve granice u uvredama. Mbape se izvinio naciji za promašeni penal, ali se stiče utisak da je čitavo njegovo prvenstvo bilo loše, optužuju ga da više razmišlja o transferu nego o reprezentaciji.

Dešamp je razočaran odnosom igrača, priča se da će dati ostavku i otići posle deset godina, pa bi klupa ostala upražnjena za Zinedina Zidana...

Videćemo, ali biće mu teško da obuzda roditelje koji se ponašaju kao da su im sinovi u mlađim kategorijama...

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke