Francuzi imaju još 45 minuta da isprave Dešanovu kobnu grešku....

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 28.06.2021.
21:48
Izvor: Sportske.net

Dešan, izgleda, nije gledao Barsu ove sezone...

EPA-EFE/Daniel Mihailescu
EPA-EFE/Daniel Mihailescu

Povezane vesti

Francuska je bila favorit na papiru... a onda je Didije Dešan sat vremena pre početka saopštio da je među starterima i - Klemen Lengle.

Često ste na stranicama našeg portala mogli da čitate o brojnim kiksevima štopera Barselone, koji iza sebe ima jednu od najlošijih pojedinačnih sezona jednog defanzivca na najvećoj sceni. 

Lengle je u dresu Barse pravio glupe penale, dobijao crvene, niko ne zna kako, ali je bio standardan, verovatno zato što mu je konkurencija bio - Samjuel Umtiti.

I onda je Didije Dešan večeras, u prvoj eliminacionoj utakmici odlučio da promeni kompletnu odbranu, najpre formacijom sa trojicom štopera, a potom i odlukom da starter bude Lengle. U trenucima kada su na klupi ostali Lukas Ernandes i Žil Kunde.

Trenutak koji je obeležio prvo poluvreme dogodio se već u 15. minutu kada je Seferović "namestio" Lenglea kao osmak petaka, lagano se naslonio na njega i zakucao loptu glavom za vođstvo Švajcaraca.

Francuzi imaju još 45 minuta da isprave glupost Didijea Dešana da štopera Barselone uvrsti večeras i ponovi istih dvadesetak grešaka Ronalda Kumana iz prošle sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke