Veče za zaborav Engleza: Besni na Sautgejta, kivni na Kejna

Autor: Aleksandar Golubović
petak 18.06.2021.
23:15
Izvor: Sportske.net

Sančo goruća tema.

EPA-EFE/Matt Dunham / POOL
EPA-EFE/Matt Dunham / POOL

Povezane vesti

Iako su sa spektakularnim timom otišli na šampionat Evrope, Englezi su sve manjkavosti u igri pokazali večeras na "Vembliju" gde su odigrali samo 0:0 protiv hrabre, ali prosečne Škotske.

I dok se u uvodnom meču protiv Hrvata pre pet dana na istom mesto, to nije osetilo u toliko meri, večeras je potpuno ogoljeno, a personifikacija loše partije Engleza bio je Hari Kejn, koji se nije video na terenu.

Kejn je u prvom poluvremenu imao svega 10 dodira sa loptom i nijedan udarac ka golu Škota, što je rezultiralo izmenom u nastavku igre i sijasetom šala na njegov račun.

Pošteđen nije ni selektor Geret Sautgejt, koji ni drugi meč zaredom na šampionatu nije pružuo šansu zvezdi Borusije iz Dortmunda Džejdonu Sanču.

Na klupi su mu ostali najmlađi učesnik EURA Džudi Belingam, zvezda Premijer lige Dominik Kalver-Luin, kapiten Liverpula Džordan Henderson (za njega i postoji razumevanje jer je dugo bio povređen), a poštedećemo vas imena zvezda u odbrani...

Respektabilan tim Engleske nije uspeo da slomi hrabre Škote, pa će u utorak protiv Češke na istom terenu pokušati da nadoknadi manjkavosti o sa liderske pozicije se plasira u narednu fazu.

Trenutno sa četiri boda drže sve u svojim rukama, ali ih igra udaljava od ozbiljnog konkurenta za osvajanje šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke