ABA - MVP kola ponovo iz Cibone

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.10.2016.
23:00
Izvor: Sportske.net

Krilni košarkaš Cibone Željko Šakić prikazao je sjajnu partiju u trijumfu Zagrepčana nad Karpoš Sokolima i tako stigao do zvanja najkorisnijeg igrača 5. kola ABA lige.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaški klub Cibona odlično je otvorio sezonu u regionalnoj ligi, pa posle pet odigranih mečeva "Vukovi" zauzimaju četvrto mesto na tabeli iza neporaženih sastava iz Beograda i Podgorice.

Tim Damira Mulaomerovića u subotu je ubedljivo savladao novajliju u ligi Karpoš Sokole sa 102:79 a najkorisniji igrač u trijumfu Cibone bio je iskusni Željko Šakić.

Krilni košarkaš Cibone postigao je 23 poena (7/10 za dva i 1/2 za tri), ostvario 7 skokova i 3 asistencije što mu je obezbedilo zvanje najkorisnijeg igrača 5. kola ABA lige sa 30 indeksiranih poena.

Tako se dogodilo da drugo kolo za redom najkorisniji igrač dolazi iz redova zagrebačke Cibone pošto je Ante Žižić sa 56 indeksiranih poena iz meča sa MZT-om prethodno poneo zvanje MVP-a.

Pre Željka Šakića i Anta Žižića zvanje najkorisnijeg igrača kola poneli su Ivan Marinković (Zadar), Vilijam Hečer (Partizan NIS) i Karlo Žganec (Cedevita).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke