Alimpijević i Čović prezadovoljni sezonom

Autor: Pavle Knežević
petak 16.06.2017.
22:51
Izvor: Sportske.net

Trener i kapiten rekli su da su jako zadovoljni sezonom u kojoj su opstali u ABA ligi, a posle toga došli i do finala Super lige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Trener FMP-a Dušan Alimpijević i kapiten Filip Čović rekli su posle večerašnjeg poraza u finalu plej-ofa Super lige da su ponosni na sve što su učinili u sezoni, a ocenili su i da je Crvena zvezda zasluženo osvojila titulu.

"Pre svega, čestitke Crvenoj zvezdi, stručnom štabu i igračima na tituli, na fascinantnoj sezoni. Zaslužili su sve što im se dešava Ja sam tokom Super lige stekao utisak da je jedino sa Zvezdom bilo skoro nemoguće igrati. To se pokazalo i u plej-ofu. Nema potrebe da ponovo pričam o povredama. Biti deo ove atmosfere, makar i kao protivnik je lepo, veliki događaj za sve nas i ove mlade igrače. Čestitam i svojoj ekipi, iako imam pravo da pričam samo o poslednja dva meseca. Ponosan sam na njih i na sve što su uradili", rekao je Alimpijević.

Zvezda je večeras pobedila 87:57 i tako slavila sa 3:0 u seriji. Kapiten Čović nije igrao iz zdravstvenih problema.

"Nije baš zahvalno da pričam za ovu utakmicu jer nisam bio na parketu. Čestitam Zvezdi na još jednoj tituli, a našoj ekipi, timu i stručjom štabu na odličnoj sezoni, pogotovo u poslednja dva meseca. Bilo je teško tokom sezone sa tri promene trenera, ali smo na kraju i premašili cilj", rekao je Čović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke