''AVANTI INSIEME!'' Ozvaničen VELEOBRT oko Đorđevića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.12.2020.
17:38
Izvor: Sportske.net

Šok-terapija kakvu do sada nismo poznavali! Hoće li ovo i srpski klubovi početi da primenjuju?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ono što se tokom popodneva najavljivalo u italijanskim medijima, ubrzo je ozvaničeno posle završenog sastanla Aleksandra Đorđevića sa čelnim ljudima Virtusa iz Bolonje.

Epilog - ''Sale Nacionale'' vraćen je na klupu Virtusa samo dan pošto je smenjen i već vodi večerašnji trening koji je počeo u 17 časova i 30 minuta!

''Virtus Bolonja sa zadovoljstvom objavljuje da je danas održan veoma konstruktivan sastanak sa Aleksandrom Đorđevićem na kojem je dogovoreno da se zajednički nastavi put započet u martu 2019. godine ka postizanju ciljeva koje su akcionari, menadžeri, trenersko osoblje i igrači postavili na početku tekuće sezone'', navodi se u kraćem saopštenju Virtusa naslovljenom sa ''AVANTI INSIEME!'', što u prevodi znači da Virtus i Sale nastavljaju zajedno tamo gde su stali.

Sve ovo se događa posle poraza Virtusa na svom terenu od Sasarija, što je već četvrti neuspeh prvog favorita za titulu u prvih devet kola, a tokom meča Đorđević je zaradio i isključenje.

Posle informacije o Đorđevićevoj smeni, sinoć se na Instagramu prilično iznerviran oglasio plejmejker Stefan Marković, ali večeras je izvršni direktor kluba Luka Baraldi potvrdio da i on ostaje u ekipi Virtusa, kao i da će biti kažnjen zbog pomenutog ispada.

Baraldi je takođe negirao informacije da su igrači zahtevali od uprave da zadrži Đorđevića.
-
Baner Mesi Ronaldo
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke