Beki u istoriji košarke, Lebronov 36. sa stilom, Bogdanović sipao trojke! Luka Dončić gore od ovoga ne može!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.12.2020.
08:16
Izvor: Sportske.net

Sjajno veče pre novu godinu, Beki Hamon je sada pionir u NBA ligi, Lebron slavio rođendan, poplava koševa u Bruklinu. Sigurno da nećemo videti ovako lošeg Dončića u nastavku sezone...

AP Photo/Eric Gay
AP Photo/Eric Gay

Povezane vesti

Beki Hamon je postala prva žena koja je vodila NBA tim, nakon što je Greg Popović isključen sredinom druge četvrtine. Nije stigla do pobede, isprečio se Lebron Džejms.

Proslavio je 36. rođendan u velikom stilu, 26 poena, 8 asistencija, 5 skokova, Lejkersi su lagano dobili, Lebron je odao priznanje Beki za ulazak u istoriju i rekao da je naporno radila i da je ovo velika stvar i za samu košarku.

Šreder je dodao 21 poen, Dejvis 20, Ves Metjus pokazao sa šest trojki kakvo su oružje dobili šampioni.

Poplava poena u Njujorku, Netsi su naneli prvi poraz Atlanti. Irving je imao loše tri četvrtine, a onda u poslednjoj dao 17 poena, Durant je brojao do 33, uz 11 skokova i 8 asistencija, propustili su zbog odmora prošli meč, jasno KD je bio gladan košarke. Ovo je tek treća utakmica u istoriji Netsa u kojoj su oba tima posle tri četvrtine. imala više od 100. Naš Bogdanović je pogodio šest trojki, završio sa 22 poena, Kam Rediš dodao 20, a tandem Jang-Kolins iskombinovao 60 koševa (po 30 svaki). I nije bilo dovoljno za pobedu, a timovi će ponovo na istom mestu, u Bruklinu igrati u petak.



Veče karijere za Džajlena Brauna, ubacio je 42 poena Memfisu i onda odsedeo poslednju četvrtinu. Seltiksi su rasturili "Grizlije", pa je Bred Stiven osmarao startere u poslednje periodu. Memfis je ostao bez Dža Moranta 3 do 5 nedelja, a tokom prve četvrtine se povredio Grejson Alen.

Vratio se "Kandža" sa Kavajem su Klipersi preslišali Blejzerse. Leonard je ubacio 28 poena, Pol Džordž dodao 23, posle sramote protiv Dalasa, Klipsi su dobili dva meća, Portland i prethodno Minesotu kombinovano sa pedesetak razlike.

Majami se osvetio Milvokiju za noć u kojoj su Baksi ubacili najviše trojki u istoriji NBA. Dragić je postigao 26 poena, Adebajo se razmahao, 22, 1o skokova i 8 asistencija, pa i pored toga što je Hit bio na -14 početko, drugog dela uspeli su da okrenu. Tajler Hiro je ubacio 21 poen, uz 15 skokova, na drugoj strani nije pomogao tripl-dabl Adetokumba 26 poena, 13 skokova, 10 asistencije, Kris Midlton se propisno ispromašivao.

Veliko iznenađenje u Dalasu, Šarlot je utišao Luku Dončiča, LaMelo Bol dao 22 poena, Bridžis dodao 20 uz 16 skokova pa su gosti iz Severne Karoline slavili u Teksasu. Oni su nošeni koševima Rozijea napravili seriju 14:0 na startu drugog poluvremena, treći deo igre su dobili sa 30:12, to je bilo prelomno. Pogađali su trojke, domaćin je promašivao, Dončić tek 12 poena i 5 asistencija, sigurno da nećemo videti ovako slabu partiju od njega u ostatku sezone ili će ih biti jako malo. Bobi Marjanović par poena i skok za manje od četiri minuta igre.

Boston - Memfis 126:107
Bruklin - Atlanta 145:141
Majami - Milvoki 119:108
Dalas - Šarlot 99:118
San Antonio - LA Lejkersi 107:121
LA Klipersi - Portand 128:105

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke