'Bobinator' je MVP 7. kola Evrolige!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.11.2014.
23:11
Izvor: Sportske.net

Centar KK Crvena zvezda Telekom Boban Marjanović stigao je do zvanja najkorisnijeg igrača 7. kola grupne faze takmičenja u Evroligi nakon fantastične partije u duelu sa Neptunasom.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Nakon što je u petak kompletirano sedmo kolo grupne faze Evrolige postalo je jasno da niko od košarkaša koji su tokom dana izašli na teren nije uspeo da nadmaši jučerašnji indesk korisnosti centra Crvene zvezde Telekom.

Boban Marjanović još jednom je blistao na terenu sa u četvrtak je "dabl-dabl" učinkom doprineo Zvezdinom trijumfu nad Neptunasom.

Zvezdin gorostas na parketu je proveo 33 minuta a za to vreme postigao je 24 poena (11/13 za dva) i ostvario 12 skokova (4 u odbrani, 8 u napadu) što mu je donelo 36 indeksiranih poena.

Marjanović je tako stigao do zvanja najkorisnijeg igrača sedmog kola grupne faze Evrolige a još važnije je to da centar Crvene zvezde Telekom i dalje drži vodeću poziciju na spisku najkorisnijih igrača regularnog dela takmičenja sa prosekom od 25.6 indeksnih poena.

Dodajmo i to da je "Bobinator" u 7. kolu iza sebe ostavio prvotimca Cedevite Mira Bilana koji je u pobedi nad Limožom ostvario 34 indesirana poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke