Bogdan operisan, evo koliko će pauzirati i šta to konkretno znači

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.04.2018.
23:59
Izvor: Sportske.net

Ono što je dan ranije najavljeno, u sredu i potvrđeno.

Epa/John G. Mabanglo
Epa/John G. Mabanglo

Povezane vesti

Nedugo po završetku svoje debitantske sezone u NBA ligi, Bogdan Bogdanović je zbog problema sa levim kolenom morao da bude podvrgnut manjoj hirurškoj intervenciji.

Prema informacijama iz Sakramenta, operacija je obavljena u Nujorku, a Bogdanu je ovaj zahvat izveden na meniskusu kolena i sve je proteklo bez problema.

Ono što nas sada najviše zanima u celoj priči jeste koliko će dugo Bogdanović morati da pauzira posle operacije, a na zvaničnom sajtu Sakramento Kingsa saopšteno je da će van terena biti od osam do deset nedelja.

S obzirom da reprezentaciju Srbije 28. juna očekuje utakmica sa Gruzijom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a četiri dana kasnije i meč sa Nemačkom, to praktično znači da su male šanse da se Bogdan priključi našem nacionalnom timu za ove utakmice.

Pitanje je da li bi selektor Đorđević uopšte i rizikovao, kao i da li bi Bogdanović uopšte dobio dozvolu iz svog kluba za pomenute utakmice.

Inače, Bogdan je u minuloj NBA sezoni prosečno u dresu Kingsa beležio 11,8 poena uz 3,3 asistencija i 2,9 skokova po meču.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Thursday, 26.04.2018
00:21

Ma nama neka samo mogu da igraju EL igrači i Jokić i/ili Marjanović i nema zime za nas...