Božić žali: ''Jedna lopta nas delila od pobede...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.11.2015.
23:58
Izvor: Sportske.net

Posle minimalnog poraza od Cedevite u Zagrebu, trener Partizana čestitao rivalu, uz žal zbog još jedne propuštene prilike na gostovanjima ove sezone.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Iako je Partizan u duelu sa evroligaškom ekipom Cedevite bio ravnopravan čitavim tokom meča, u finišu je presudio kvalitet domaćeg tima koji je slavio sa 75-72.

Partizan je mogao da epilog učini drugačijim, ali u finišu su njegovi igrači promašili par važnih šuteva, pa su crno-beli pretrpeli i osmi poraz ove sezone.

"Kad smo dolazili ovde na utakmicu znali smo za kvalitet Cedevite, što ona pokazuje i svojim rezultatima u ABA ligi i pogotovo u Evrolig. Došli smo da odigramo jednu dobru utakmicu. Tražili smo svoju šansu i želeli da napravimo iznenađenje, a od njega nas je delila jedna lopta. Odigrali smo dobro u većem delu utakmice, što raduje. Čestitao bih Cedeviti'', izjavio je trener Petar Božić.

U sličnom tonu govorio je i Čedomir Vitkovac, i ovoga puta jedan od najzapaženijih u ekipi Partizana.

''Čestitke Cedeviti. Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Da smo i mi pobedili, mislim da to sigurno ne bi bilo nezasluženo, no po ko zna koji put nismo imali sreće. U završnici su neke lopte mogle prevagnuti i na našu stranu, no raduje ova dobra igra'',
zaključio je Vitkovac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Monday, 30.11.2015
11:28

Citam da i Vilson i Perovic takodje imaju ugovore samo do kraja godine...

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Monday, 30.11.2015
11:09

I zasto si trazio da se pravi faul u poslednjem napadu, zasto to jednom ne braniti, covece Boziji?! I kad si vec rekao (sebi u bradu vise) Andreju da ga napravi, zasto tek posle 8 sekundi, kad ces malo da rezonujes?!?!

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Monday, 30.11.2015
11:06

Magdevski, Cvetkovic, Aranitovic, Marinkovic, Milutinovic, Andric, Vrabac, Muric, Vitkovac, Dzouns, Djumic i neko umesto Perovica- to da bude tim!

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Monday, 30.11.2015
09:33

Cedomir Vitkovac a.k.a. Mister No:-D Pero, jadan ne bio, vec si se izvestio da dajes ovakve izjave, zar ne mislis da bi nesto trebalo da se promeni?!