Bulut dobio angažman "preko bare", igraće kod legende NBA lige!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.05.2019.
12:53
Izvor: Sportske.net

Sinoć je obavljen draft za BIG3 ligu u basketu tri na tri, najbolji košarkaš sveta u FIBA 3x3 basketu izabran je u trećoj rundi.

Predrag Vučković/Red Bull Content Pool
Predrag Vučković/Red Bull Content Pool

Povezane vesti

Pisali smo ranije da se Dušan Domović Bulut prijavio na draft za BIG3 ligu.

Za neupućene, BIG3 je liga u basketu tri na tri, koju je 2017. osnovao reper Ajs Kjub u saradnji sa biznismenom i njegovim poslovnim partnerom Džefom Kvatinecom.

U prethodnim sezonama takmičilo se osam ekipa, ali je u januaru obelodanjeno da će u nastupajućoj sezoni takmičiti 12 ekipa.

Danas je obavljen i draft, a Bulut je izabran u trećoj rundi kao četvrti pik, od strane Bol Hogsa (Ball Hogs).

Kapiten ove ekipe je legendarni Brajan Skalabrini, tu su još bivši NBA igrači Džoš Čildres, kojeg se sećamo i iz Olimpijakosa, kao i DeŠon Stivenson.

Bol Hogse trenera legenda NBA lige Rik Beri, a od ove sezone će se rosteru priključiti i Vil MekDonald i Džermejn Tejlor, koji su draftovani u prvoj i drugoj rundi.

Videćemo kako će se najbolji basketaš sveta snaći u ovoj veoma interesantnoj ligi, mi verujemo da će javnosti u SAD ubrzo pokazati svoj raskošan repertoar.


U nastavku pogledajte i rezultate čitavog drafta, videćete gomilu poznatih imena, od bivšeg prvog pika Grega Odena, preko Rojsa Vajta, svojevremeno velike nade Hjuston Roketsa, koji je biran kao prvi pik na draftu BIG3 lige i mnogih drugih.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke