Cirbes objasnio - Zašto je napustio Bajern, Evroligu, Radonjića i vratio se u Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
subota 28.07.2018.
13:26
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nigde kao u Zvezdi...

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Jedno od najvećih Zvezdinih pojačanja ovog leta je i povratnik Maik Cirbes, iskusni centar koji je prošle sezone osvojio duplu krunu sa minhenskim Bajernom.

Iako će Bajern naredne sezone igrati u Evroligi, iako je trener ovog kluba Dejan Radonjić sa kojim je sjajno sarađivao u Zvezdi, Cirbes je ipak odlučio da prihvati ponudu crveno-belih i vrati se u klub gde je igrao najbolje u karijeri. Bez obzira što Zvezdu u novoj sezoni nećemo gledati u Evroligi.

''Kada je Dejan došao u Bajern, zatekao je tim koji nije navikao da igra na centre. Želeo je da me koristi kao što je to činio u Zvezdi, ali nije bilo dovoljno vremena da promeni sve u igri. Teška situacija za njega, za mene takođe. Ipak, osvojili smo titulu šampiona Nemačke, a Radonjić je jedan od najboljih trenera sa kojima sam radio'', objašnjava Cirbes u intervjuu ''Novostima''.

Posle odlaska iz Zvezde imao je i probleme sa povredama, zbog kojih nije bio na nekadašnjem nivou, a naredna sezona je i prilika za njega da povrati pravu formu.
Uz podršku navijača sve će mu biti lakše.

''Za mene trenutno nema bolje stvari od povratka u Zvezdu, da se vratim na pravi igrački put i da ujedno pomognem timu koji će zauvek biti u mom srcu. . Nedostajalo mi je sve! Najviše Zvezdini navijači i ta neverovatna atmosfera na utakmicama'', poručio je Cirbes.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke