Dame oduševile, "Orlovi" vam kidaju živce! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.08.2016.
20:07
Izvor: Sportske.net

Sportska javnost u Srbiji pomno prati dešavanja na košarkaškim terenima u Riju ove večeri, a naše reprezentativke za sada daju više razloga za zadovoljstvo ljubiteljima košarke.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Obe košarkaške selekcije Srbije večeras igraju u sklopu drugog kola grupne faze turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a posle prvih 20 minuta više razloga za zadovoljstvo imaju dame.

Naše najbolje košarkašice imaju osam poena prednosti protiv Kanade (40:32) nakon prvog poluvremena, dok košarkaši imaju dosta problema sa neugodnim Australijancima.

Uprkos tome "Orlovi" na poluvremenu imaju +3 i vode 43:40.

Opšti utisak nakon prvog poluvremena duela sa Australijom je da sudije rade jako loš posao, a priznajemo da bi i naši momci mogli mnogo bolje i verujemo da će tako biti u nastavku.

Evo kako su ljubitelji košarke iz Srbije komentarisali igru naših reprezentativki i reprezentativaca nakon prvih poluvremena duela sa Kanadom i Australijom.









Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 08.08.2016
20:14

Suđenje katastrofa! 2 tehničke za šta???? Situacija kad Delavedova pravi očiglednu nesportsku sudija svira tehničku Đorđeviću jer je ukazivao na povlačenje???? Najgore OI u istoriji!

avatar
xman
Monday, 08.08.2016
20:12

Dame dobijaju minimum 8 razlike, momci zavrsavaju na +5

avatar
ko.zna.zna
Monday, 08.08.2016
20:11

Kako igramo imamo odličan rezultat. Mora to tečnije.