Denverova rutina, Jokić na skok od novog tripl-dabla

Autor: Darko Mitrović
subota 09.01.2021.
23:17
Izvor: Sportske.net

Nagetsi iskoristili velike kadrovske probleme Siksersa.

Beta/AP Photo/Chris Szagola
Beta/AP Photo/Chris Szagola

Povezane vesti

Košarkaši Denver Nagetsa upisali su večeras četvrtu pobedu u devet odigranih mečeva ove sezone.

Oni su kao gosti savladali Filadelfiju 76-erse sa 115:103, a naš Nikola Jokić je prikazao još jednu odličnu partiju.

Treba reći da je domaćin pre meča imao dosta problema kako zbog koronavirusa, tako i zbog povreda, trener Set Kari je u izolaciji zbog koronavirusa, a na terenu su ekipi nedostajali najbolji igrači - Džoel Embid i Ben Simons.

Zbog svega toga, Denver je u meč ušao kao favorit, što su Jokić iu drugovi i opravdali. Filadelfija je samo tokom prvog poluvremena uspevala da parira gostima, koji su treću četvrtinu dobili sa 35:21 i praktično rešili pitanje pobednika.

Do kraja su rutinski zadržali prednost, iako je Filadelfija imala raspoloženog Meksija, koji se tzaustavio na 39 poena, sedam skokova i šest asistencija.

U Denveru, Nikola Jokić na skok od još jednog tripl-dabla. Ovoga puta upisao je 15 poena, 12 asistencija i devet skokova, a efikasniji od njega bio je Haris sa 21 postignutiom poenom.
-
Baner 12
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Sunday, 10.01.2021
09:37

Mora da bude malo sebicniji. Ako vec ima prosek od oko 25 poena, trebao je da izgruva toliko protiv ove klincadije iz Filadelfije i da se vratio da pokupi taj jos jedan skok. Kad je vec jako krenuo sezonu i u prici je ako ovako nastavi za titulu MVP-a, onda svaki minut i svaki mec mora da shvati najozbiljnije.