Dežurni krivac na udaru - "Nije ni za basket, šalji ga u Mladost!" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 18.11.2018.
21:13
Izvor: Sportske.net

Ponovo su navijači Partizana našli "žrtveno jagnje" nakon poraza.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crno-beli su vezali drugi poraz pod vođstvom Andree Trinkijerija, a navijači po starom dobrom običaju pronašli igrača na kome će iskaliti bes.

Nakon poraza u Podgorici na udaru se još jednom našao Vanja Marinković koji je utakmicu završio sa 10 postignutih poena (3/8 za dva, 1/4 za tri).

Od prvog minuta i nesportske greške koju je napravio pristalice Partizana krenule su sa prozivkama na račun Marinkovića, a tako je bilo i po završetku meča.

Nekima nije dovoljno dobar ni za basket, drugi bi da ga šalju u zemunsku Mladost na kaljenje, ali ima i navijača koji sa mnogo manje "vatre" komentarišu rezultat iz "Morače".

Narednu utakmicu Partizan igra na svom terenu protiv Valensije u Evrokupu, a zatim ga čeka još jedno veliko iskušenje u ABA ligi jer dočekuje Crvenu zvezdu mt:s.

Jasno je da je pred crno-belima težak posao, a videćemo kada će Andrea Trinkijeri uspeti da uvede ekipu u pobednički ritam kojim će navijači svakako biti zadovoljni i zaboraviti sve ranije negativne komentare.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 18.11.2018
22:17

Sigurno je samo da je Zagorac siguran i pouzdan, svi ostali su od sjaja do ocaja, a neki ni ne pocnu od sjaja nego su sve vreme ocajni i to nam je to. I posle ovoga treba da se pravdamo sto zelimo jos dva ili tri pojacanja uz ravnopravan tretman i sve ostalo sto uz to ide?! Smesno. Srbijo, na sta si ti spala...