Dvojac napustio redove Partizana, stiže reprezentativac Srbije!

Autor: Nikola Miloradović
petak 23.08.2019.
16:17
Izvor: Sportske.net

Talentovani košarkaš raskinuo ugovor, centar se seli u Grčku, odmah je pronađena i zamena.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Preneli smo pre par dana, Marko Pecarki je zatražio raskid saradnje sa Partizanom, a sada je i zvanično postao slobodan igrač, prenosi "Blic".

Sud za sportsku arbitražu je doneo odluku da Pecarski može da napusti "crno-bele", te je sada omladinski reprezentativac Srbije slobodan u izboru nove sredine.

To nije sve kada su odlasci iz Partizana u pitanju, kako će "crno-bele" redove napustiti i bivši košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković.

On se pre dve godine vratio u domovinu, potpisao je za "crveno-bele", čiji dres je nosio godinu dana, da bi minulog leta odlučio da napustio redove tima sa Malog Kalemegdana i potpiše za večitog rivala, ekipu Partizana.

Počeo je pripreme sa ekipom Andree Trinkijerija za novu sezonu, ali će u nastupajućoj sezoni ipak braniti boje atinskog AEK-a, prenosi "Basketball Sphere".

Saznajemo i da će Janković parafirati novi, dvogodišnji ugovor sa "crno-belima" i da će u AEK-u igrati na jednogodišnjoj pozajmici.

Ekipa iz Grčke prestonice je pre dve godine osvojila FIBA Ligu šampiona, i u sezoni pred nama će igrati to takmičenje, pokazali su interesovanje za Jankovića i na kraju uspeli da ga dovedu u svoje redove.

Ali ni to nije sve, "Basketball Sphere" takođe prenosi da je košarkaški klub Partizan ekspresno dogovorio novo pojačanje, naime, u redove "crno-belih" se vraća Stefan Birčević!

bircevic partizan

Reprezentativac Srbije je dres Partizana nosio u sezoni 2016/17, a sada je dogovorio povratak među "crno-bele".

Birčević je nakon epizode u Partizanu igrao za Istanbul BB, Banvit i Bon, a selektor Aleksandar Đorđević ga je uvrstio na konačan spisak putnika za Mundobasket u Kini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djerambeograd
Friday, 23.08.2019
21:48

Неееее, па зашто Стефане?! Ти си био наш најбољи играч тамо!

avatar
Vlada Mutavi
Friday, 23.08.2019
21:26

Olako odricanje od Pecarskog je velika greška Partizana. Dečko je u sojoj generaciji već nekoliko puta pokazao da je najbolji igrač tog uzrasta koga Srbija ima.

avatar
Otacmiksa
Friday, 23.08.2019
20:40

Samo kada su Gagic i Jankovic otisli sve je lakse...
Steta za Pecarakog 😔😔😔

avatar
BlueBoy84
Friday, 23.08.2019
18:29
avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 23.08.2019
17:41

E sad znamo i zasto je Birca i dalje u reprezentaciji...Bravo ! Sto se Pecarskog tice, u Megu kod Milojevica ako planira da bude kosarkas.