Džikić - Nema ''filozofiranja'' posle poraza!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.01.2016.
23:22
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Poraz u Podgorici nije previše zabrinuo trenera Partizana Aleksandra Džikića i njegove igrače.

abaliga.com/kkpartizan.rs
abaliga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Džikić posle poraza crno-belih od 78:65 podsetio je na kadrovske probleme sa kojima se suočavao uoči gostovanja u Podgorici, pa je konačan epilog između ostalog i posledica svega toga, kao i nespornog kvaliteta rivala.

''Bez puno filozofije, Budućnost je prejaka za nas u ovom sastavu. Cvetković nije mogao da igra, Vilson nije trenirao, a Vilijams nije ni došao.

Budućnost je najiskusnija i najkvalitetnija ekipa sa Crvenom zvezdom i Cedevitom, a posebno je jaka na svom terenu. Zadovoljan sam nekim delovima igre, a nekim nisam.

Mogli smo da odigramo pametnije i tečnije u napadu. Mislio sam da ćemo moći bolje da iskontrolišemo skok domaćih, ali je Aleks Marić jednostavno prevelik za moje igrače'',
istakao je Džikić.

I kapiten Partizana Vanja Marinković ocenio je da je pobeda Podgoričana zaslužena, a da se njegov tim sada okreće narednom rivalu, ekipi Zadra u sledećem kolu.

''Imali su sedam skokova u napadu više, što je izuzetno važan faktor. Okrećemo se meču protiv Zadra koji nam je veoma bitan'', konstatovao je Marinković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT BuNT
Sunday, 31.01.2016
01:43

Jos je i dobro sto su imali samo 7 skokova vise jer mi 5-icu ni nemamo.