Džikić postigao dogovor, za 15 dana sledi potpis!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.04.2018.
23:20
Izvor: Sportske.net, tv prva

Posle istorijskog uspeha sa Podgoričanima, Aleksandar Džikić povlači naredne poteze.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

U jeku najvećeg slavlja u ekipi Budućnosti posle pobede nad Zvezdom u finalu plej-ofa ABA lige, sinoć se vodio i jedan važan razgovor za narednu sezonu.

Naime, prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan otkrio je u emisiji ''Živa istina'' na crnogorskoj TV Prva da je sa trenerom Aleksandrom Džikićem postigao dogovor o nastavku saradnje i u narednom periodu.

Zvanično bi to trebalo da bude potvrđeno za dve nedelje.

''Džikić je bio ozbiljan kandidat za klupu Cedevite i spinovanje medija u Srbiji i Hrvatskoj uticali su da ne ode u Zagreb.

Seli smo, dogovorili se da nam okosnica budu domaći igrači. Nije bilo pritiska, ima čvrst ugovor na dve godine. Sinoć uz prvu čašu pića smo dogovorili da ga za 15 dana produžimo i nastavimo kontinuitet'',
izjavio je Bokan.

S tim u vezi objasnio je da se tokom minule sezone odlično slagao sa Džikićem i da je njihova saradnja odlično funkcionisala.

''Od juna prošle godine smo napravili odličnu relaciju, razumemo se, znam šta mu je potrebno, kao i nama, čovek je napravio hemiju unutar kluba. Dobili smo tri značajna igrača sa strane, naknadno je stigao Dolman na poziciji četiri i sa tim smo pogodili”, rizjavio je Bokan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 15.04.2018
23:54

Gibson jako loš, ako hoce da nesto urade u EL, njega se moraju rešiti, čovek ne ume da pogodi otvoren šut

avatar
Partibrejker
Monday, 16.04.2018
01:27

Finalnu seriju igrao je sa povredom misica suterske ruke.Inace je celu sezonu odigrao na vrhunskom nivou.Ti si ga ocigledno gledao samo u finalu.Tom logikom za tebe je verovatno Barovic igracina jer je poslednju utakmicu pokidao,a ustvari je igrac skromnih kvaliteta.

avatar
Samo Buducnost
Monday, 16.04.2018
12:20

Slažem se za Gibsona, ali ipak moram reći da si podcijenio Barovića. Od decembra je povrijeđen. Svaku utakmicu koju je odigrao u ovih 5 mjeseci je igrao na svoju odgovornost. Tek će da se vidi koliko je on ustvari kvalitetan igrač.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 16.04.2018
12:17

nisam gledao regularni deo, u pravu si, ali je jako puno suteva trosio protiv zvezde, ako je vec igrao sa povredom, onda je trebao da racuna da ga ne ide sut. U finalnoj seriji je pogodio dve trojke od 18 pokušaja, što znači da je puno šuteva potrošio iako ga ne ide...