Filipovski ima još loših vesti, šta je sa novim pojačanjem?

Autor: Beta Beta
subota 09.01.2021.
20:58
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je da je Borac u današnjem meču slavio "više nego zasluženo" i dodao da nije zadovoljan igrom svoje ekipe.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Partizana izgubili su danas u Čačku od Borca sa 71:75, u utakmici 14. kola ABA lige.

"Čestitam Borcu na više nego zasluženoj pobedi. Vodili su od početka do kraja. U napadu su nas 'raširili', pogadjali, igrali su dobru košarku. Na drugoj strani, u odbrani, dosta su puštali neke naše igrače koji nisu pogadjali... Izgubili smo i Jaramaza, nadam se da nije teška povreda...", rekao je Filipovski posle utakmice.

"Nisam zadovoljan ni igrom, ni napadom, iako smo radili ali taj rad se ne vidi. U napadu premalo organizacije, premalo pametnih dodavanja i strpljenja, a u odbrani smo pali na fundamentima, pogotovo na pomaganju i vraćanju iz prvog dodavanja", rekao je Filipovski.

On je objasnio i zašto Džoš Perkins nije debitovao u Čačku.

"Doveli smo novog igrača koga je odmah posle treninga uhvatio vrat i nije mogao da igra danas. Ne može da okreće glavu, ima bolove u gornjem delu leđa", rekao je Filipovski.

Trener Partizana je istakao da nema mnogo vremena za "razmišljanje i plakanje", jer crno-beli već u sredu igraju protiv Trenta, u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa.
 
"Čeka nas Trento koji igra sličnu košarku kao Borac. Verujem da ćemo da odgovorimo na drugačiji način i da ćemo da odigramo mnogo jače nego što smo odigrali danas", rekao je Filipovski.
-
Baner 11

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Sunday, 10.01.2021
11:46

Ovaj Perkins u kosarci na prvom treningu se usinuo kao Bajbek u fudbalu ko vise dovodi "invalide" u Partizan jer samo kod nas dolaze povredjeni za ogroman novac

avatar
babaroga
Sunday, 10.01.2021
11:13

Polovna roba, nikad ne znaš šta da očekuješ.

avatar
paok
Saturday, 09.01.2021
23:09

Pa sta je radio kad se vec ukocio.

avatar
Vladanko
Saturday, 09.01.2021
22:05

A sta je sa izjavom trenera Borca Marka Marinovića Maline ili je samo Filipovski dao izjavu?