Finale ostalo san, momci, mi i dalje verujemo u vas!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.09.2015.
23:01
Izvor: Sportske.net

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se domogne plasmana u finale Eurobasketa pošto je večeras u Lilu poražena od Litvanije u još jednom košarkaškom trileru.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Najbolji srpski košarkaši zaustavljeni su u polufinalu Eurobasketa od strane Litvanije koja je "Orlovima" nanela prvi poraz na turniru i tako ih sprečila da se bore za zlatnu medalju ali i da se plasiraju na Olimpijske igre.

Litvanija je u drugom polufinalnom susretu na turniru savladala Srbiju rezultatom 67:64 (22:17, 13:17, 13:9, 19:21) i tako obezbedila plasman u finale ali i vizu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Trojkom Miloša Teodosića "Orlovi" su otvorili večerašnji polufinalni susret 39. Eurobasketa sa Litvancima ali taj pogodak našeg plejmejkera nije bio vesnik dobre igre na startu meča.

Samo u prva tri minuta utakmice Srbija je uspela da održi prednost a onda je Litvanija ubacila "Orlove" u mašinu i tu ih držala tokom većeg dela prvog poluvremena. Jonas Valančiunas zatvorio je reket našim centrima, izabranici Saše Đorđevića pravili su veliki broj grešaka i bilo je jasno da je važnost utakmice vezala ruke našim reprezentativcima.

Sedam minuta pre odlaska na poluvreme Litvanija je stigla do najveće prednosti u prvom delu susreta nakon što je Mindaugas Kuzminskas pogodio za 28:17. Bio je to znak da Saša Đorđević pozove tajm-aut nakon čega su stvari krenule u boljem smeru.

Dobra odbrana koju je predvodio Stefan Marković dovela je do toga da nam Litvanci za sedam minuta postignu sedam poena, dok su na drugoj strani "Orlovi" napravili seriju od 17 poena koja nam je omogućila da na poluvreme odemo sa pola koša zaostatka.

Trenutak koji je označio povratak "Orlova" u meč dogodio se u osmom minutu druge četvrtine kada je Stefan Marković pri rezultatu 35:25 za Litvaniju pogodio trojku a Miroslav Raduljica u istom momentu dobio dva slobodna bacanja koja je pogodio.

Na taj način "Orlovi" su u jednoj akciji postigli pet poena, a seriju 9:0 kompletirali su Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović pa je Srbija u drugo poluvreme ušla sa samo pola koša zaostatka iako je igra u prvih 20 minuda bila daleko ispod standarda na koji su nas navikli "Orlovi".

France Basketball Europeans
Foto: Beta/AP Photo/Michel Spingler

Početak drugog poluvremena morao je da bude mnogo bolje otvoren od strane naših reprezentativaca ali su "Orlovi" četiri vezana napada završili bez poena. Ulsedila je "šuterska serija" za tri poena koja nije dala rezultata ali je "Orlovima" išlo na ruku to što Litvanci nisu kaznili taj prazan hod.

Puna četiri minuta Srbija je ostala bez poena a onda je na scenu stupio Bogdan Bogdanović koji je najavio preokret. Sa pet vezanih poena Bogdan je "Orlove" ponovo doveo na pola koša razlike a sjajna presing odbrana omogućila je izabranicima Saše Đorđevića da preuzmu vođstvo prvi put nakon 23 minuta kaskanja za Litvancima.

Na žalost, serija "Orlova" od 9:0 bila je poslednje što smo uspeli da uradimo u trećem periodu pošto je Litvanija uzvratila još jače. Računajući završnicu treće i početak četvrte četvrtine protivnik je vezao seriju 12:0 pa je devet minuta pre kraja utakmice stekao devet poena prednosti.

Uprkos ozbiljnom zaostatku Srbija je uspela da se vrati u igru, da se ponovo primakne Litvancima i da utakmicu uvede u triler završnicu.

Trojkom Miloša Teodosića u poslednjem minutu "Orlovi" su prišli na pola koša zaostatka a nakon promašaja Litvanaca sa linije penala Bogdan Bogdanović je propustio priliku da donese izjednačenje pa je na kraju protivnik slavio i obezbedio plasman u finale.

Najbolji pojedinac u redovima našeg nacionalnog tima bio je Miloš Teodosić sa 16 poena, 3 skoka i 3 asistencije, a pratili su ga Nemanja Bjelica (10 pts, 3 sk) i Miroslav Raduljica (10 pts, 4 sk).

Na drugoj strani dominirao je Jonas Valančiunas sa 15 poena i 3 skoka, Minadaugas Kuzminskas ubacio je 13 poena i ostvario 9 skokova.

"Orlovima" kao uteha ostaje da se u nedelju od 14 časova pokušaju da savladaju Francusku i da se izbore za bronzanu medalju, dok će plasman na Olimpijske igre morati da potraže preko kvalifikacionog turnira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

187 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Saturday, 19.09.2015
17:57

Ovo što su igrali Litvanci nije košarka...ovo je SRAMOTA!!!

avatar
vladapaper
Saturday, 19.09.2015
16:57

Meni nije jasno da je Spanac mogao biti sudija. Ako uzmemo u obzir da se Spanije vec kvalifikovala u finale, sudija je birao sebi protivnika po zelji,a drugi sudija Letonac(nadam se da shvatate).

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Monday, 21.09.2015
11:13

Nesto ne verujem ni da nam je neki Turcin ikada mogao biti naklonjen...

avatar
3x3
Saturday, 19.09.2015
12:05

Naravno da verujemo, oni su ponos nacije! Malo vise srece sledeci put samo i to je to.

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 19.09.2015
05:02

Ma hajte ljudi, mi smo polufinalisti Evropskog prvenstva, znate li koliko je to značajna stvar? Rame uz rame sa Francuskom, Španijom i Litvanijom... Izgubili smo i naravno da nikom nije svejedno. Ali je bespotrebno sada pričati o uzrocima i upirati u igrače, te iste igrače koji su nam doneli dosta radosti. Moja puna podrška igračima i treneru. Ne pada mi na pamet da tražim krivca jer po mom mišljenju to i nije krivica što smo igrali polufinale, već priznanje jednoj generaciji čiji pečat polako postaje prepoznatljiv.

avatar
neon
Saturday, 19.09.2015
02:49

Bruka nad brukom.... Mi ne vredimo nista, hrvati jos i gori, a o ostalim ex ju ekipama nije vredno ni slova napisat.... jad i beda...

avatar
miki
Saturday, 19.09.2015
12:48

Ne vredimo nista, polufinale EP. I finale SP.... Ma bravo za tebe...! Jos je to mlada ekipa, tek ce biti dobri...

avatar
ppera 1
Saturday, 19.09.2015
01:50

Kako to da smo izgubili kada je Sale Đorđević još pre početka prvenstva rekao da smo najjači i da nema niko jači od nas? Meni je to zvučalo kao osigurana zlatna medalja, čak ne ni samo finale, a kamoli polufinale...

avatar
Делија_момак
Saturday, 19.09.2015
00:03

Симоне, знаш шта ти је чинити хехе :D Шалим се, наравно. Суђење је било катастрофа, пустили су Литванце да нас буквално убију од батина и нису пола њихових животињских стартова санкционисали. Онај удара лактом Недовића у лице, судија ни не види или се прави да не види. Срамота! Момци, шта год да буде против Француске, ми смо поносни на вас на свим радостима и победама које сте нам пружили!

avatar
Friday, 18.09.2015
23:53

Losa takticka zamisao.

avatar
sotir milivojevic
Friday, 18.09.2015
23:50

Prvo cestitke Litvancima na zasluženoj pobjedi, ali i našim momcima za borbu do poslednje sekunde! Drugo, svi komentari na racun sudija, Djordjeviceve taktike i slično su stvarno suvišni, svako je veceras svoj posao radio kako je u datom momentu najbolje znao i nikome nema zamjerke, našim igračima posebno. Nije išlo i to je to, a realno gledano, vidjelo se odmah nakon grupne faze da nešto škripi, jednostavno na ovom prvenstvu je falila ta neka nijansa koju smo imali na Svjetskom kupu, možda je taj teret uspjeha nametnut od samog početka ipak bio preteško breme za reprezentaciju ovakvog kvaliteta. Za bronzu mislim da nismo bez šanse, a i Rio u kvalifikacijama je dostižan, treba samo vjerovati i nastaviti raditi, raditi i samo raditi, a mislim da su naši svjesni toga i da će na narednim takmičenjima biti više uspjeha.

avatar
pepyslav
Friday, 18.09.2015
23:46

Nazalost, srpska realnost i mentalitet su nas ponovo kostali....znali smo da smo bar 3 puta bolja ekipa, da ne treba mnogo truda da dobijemo...oni su ljudi skautirali i spremili taktiku maksimalno koliko mogu, sa njihovim objektivno, slabim igrackim kadrom, dok mi kao da nismo nista radili po tom pitanju....moje subjektivno misljenje je da je za OVAJ mec Djordjevic apsolutno odgovoran, u svakom segmentu, taktika, izmene, akcije, defanziva, nista nije bilo prilagodjeno litvanskim igracima...takodje mislim da je velika greska bila voditi Milutinova i Kuzmica, ako nece dobijati neku sansu, a zna se da smo tu najtanji, bolje da je bar Stimca poveo....nasa standardna trojka je opet odigrala svoje, ne bas sjajno, ali izneli su veci deo, medjutim ovaj put im niko nije pomogao....Kalinic je nazalost celo prvenstvo odigrao lose, tako se zalomilo nekako, a Bogdanovic me je sa nekim svojim potezima bas razocarao, narocito veceras, i cini mi se, nadam se da se varam, da ce od njega ipak tesko biti veliki igrac....

avatar
crveno beli
Friday, 18.09.2015
23:45

Bogdan u poslednjem,Bjelica u pretposlednjem napadu,neverovatan faul Raduljice nad Seibutisom koji ne bi napravilo dete,Markovic cistu loptu dodaje Seibutisu na zicer i umesto da predjemo u vodjstvo oni nam odu na 3,ishitren sut Nedovica za 3 u trenutku kada smo preokrenuli i mogli da prelomimo i bezbroj ishitrenih i nerezonskih suteva.nJednostavno nismo zasluzili finale.

avatar
Saki123
Friday, 18.09.2015
23:42

Bodiroga se nikad nije okliznuo.

avatar
Milos90
Friday, 18.09.2015
23:36

Sto se tice sudija, haos. Pretpostavio sam da ce biti na njihovoj strani cim sam video ko sudi. Ali da zanemarimo sudjenje ovo je bila utakmica koje sam se najvise plasio, finale pre finala. Sa spancima smo videli da mozemo, a sinocna igra francuske je bila takva da bi ih sigurno pobedili. Markovic bi pokupio vecinu lopti koje su ispadale parkeru i ostalima. Sad samo da se nadamo da ce nasi imati snage da se bore za utesno trece mesto

avatar
M_85
Friday, 18.09.2015
23:35

Sve strucnjak do strucnjaka ovde!

avatar
Ivan Micic
Friday, 18.09.2015
23:34

Nikad mi nećemo da pobedimo Litvaniju u važnim mečevima!!! Kad nismo uspeli da pobedimo ovu Litvaniju koja je jedva stigla do polufinala,a mi najači u poslednjih 13.godina,šta očekivati kad još više ojačaju???

avatar
ognjendakic
Friday, 18.09.2015
23:33

Svaka cast nasim igracima na borbi. Djordjevic je odlican trener ali je veceras podbacio. Bogdanovic je prepotentan i treba mu hladjenje. Ali bice od njega nesto, samo da se malo sabere.

avatar
ludjak
Saturday, 19.09.2015
14:45

racunam da ce zelimir to da dovede u red....

avatar
ognjendakic
Sunday, 20.09.2015
10:57

Zelja ce ga doterati u red siguran sam :)

avatar
Stalone
Friday, 18.09.2015
23:28

Totalno neorganizovana igra,bez imalo smísla za nesto vise od poraza.Samo mi nije jasno sto forsira onog markovica,decko nema veze s vezom.Ali sve u svemu svi su podbacili i to je to.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Friday, 18.09.2015
23:24

JA TE VOLIM, JA TE VOLIM, JA TE VOLIM, SRBIJO!!!

avatar
Ivan Micic
Saturday, 19.09.2015
19:53

TAKO JE!!!!!!!!!

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
21:42

ZIVELA SRBIJA!

avatar
Stanko Bacic
Friday, 18.09.2015
23:24

Kako je moguce da ovako odigrari ceo sampionat ,a onda izgubimo, ali ja verujem u ove momke da ce igrati finale u Riu.I da ce doneti bronzu.

avatar
zeks
Friday, 18.09.2015
23:21

Steta.Ocajan sut za 3poena,niko nije bio na nivou.Glupost Bogdanovica u zadnjem napadu,to je moralo bolje da se iskoristi.Litvanci su veceras bili bolji,nadam se da ce u finalu odigrati dobru partiju i pobediti Spance.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Saturday, 19.09.2015
12:02

Nemaju oni sanse protiv Gasola i drustva.

avatar
Danilo Mitrovic
Friday, 18.09.2015
23:18

Ljudi,zašto krivite igrače??? Za mene je Đorđević glavni krivac. 1. Poveo je Milutinova i Milosavljevića,a oni nisu ni za Englesku 2. Kalinić mu sedi na klupi većinu meča,a jedan od najboljih igrača 3. Nije dobru taktiku zamislio,a ni izmene nije izvršio na vreme. Najviše mi je krivo jer smo u trećoj četvrtini vodili,napravili pritisak,i samo odjednom stali. Litvanija nije bila ništa bolja,samo su bili borbeniji i imali bolju taktiku. Ja sam priželjkivao finale Srbija-Francuska.

avatar
selonabar
Friday, 18.09.2015
23:16

Nisu nas Litvanci pobedili,pobedili smo mi sami sebe!

avatar
Roči Salamanka
Friday, 18.09.2015
23:16

Uffff ovo je bilo naporno gledati,nervoza je usla u tim od samog pocetka i to je to.Mislim nije sramota izgubiti od Litvanaca,kosarkaska religija,hrabri,borbeni nema sta ali sad pred 25000 navijaca treba pobediti Francusku posle ovakve utakmice,verujemo u nase orlove!

avatar
ludjak
Friday, 18.09.2015
23:16

Prvo sudjenje, katastrofa. Cim sam video Spanca na pocetku bilo mi je jasno. Dozvolili su Litvaniji da igra anti-kosarku. Falilo je jos samo da uzmu pendreke pa da sa njima biju. Ukrali nam 5 poena, 3 Teu, 2 Markovicu. Bogdanu svirali cistu blokadu, na drugoj strani ne sviraju ako nije pokusaj ubistva. A bilo bi lepo od nasih novinara da sad kazu: Izvinjavamo se Gospodine Novosel, bili ste potpuno u pravu!

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Friday, 18.09.2015
23:26
avatar
Alexandar Kokinovski
Saturday, 19.09.2015
01:21

pa da, to sam i ocekivao, kad izgubite utakmicu, onda su sudije krive..hahahahaha....nemoj da kvaris dojam i ugled srpske rep,momci su odigrali dobro, ali su ipak izgubili, cestitaj pobedu protivniku, to je sportski i lljudski....

avatar
The Best (I\'m back)
Friday, 18.09.2015
23:16

Zasto bogdan ide sam zadnji napad trebao je da trazi tea..teo bi pogodio... Zasto djordjevic nije trazio tajm out...

avatar
Petar Petar
Friday, 18.09.2015
23:24

Kao prvo bilo ce pet sekundi do kraja, znaci morao je da vuce do kosa jer da je stao tek tad ne bi bilo nista od napada (problem je sto je lopta dosla do njega koji nije nista specijalno brz, ali kad je vec dosla morao je do kraja), a tajm aut se ne moze traziti posle promasenog bacanja.

avatar
ludjak
Friday, 18.09.2015
23:38

nije NBA pa da je mogao da trazi time out.....

avatar
Barça el honor
Friday, 18.09.2015
23:13

Prosto neverovatno kako nas sut nije hteo,ja ne mogu i dalje da verujem...i posle svega imali smo priliku ali poslednji i predposlednji napad nismo iskoristili,losa organizacija napada.Kao da nijedan igrac veceras nije bio raspolozen.Imamo da zalimo za cime jer smo 3 puta bolja ekipa od litvanaca.Momcima treba pruziti podrsku i treba biti uz njih i kad izgube.Idemo dalje na tu utesnu medalju 3. mesto,i to bi bio uspeh.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Friday, 18.09.2015
23:27

1 1/3 puta smo bolji od njih:-D

avatar
ludjak
Friday, 18.09.2015
23:49

jesmo u kosarci ali vidis da nismo u ultimate fightu ...

avatar
XL
Friday, 18.09.2015
23:12

Sudije necu komentarisati, oseceni smo.Slaba igra ali ipak cestitke momcima. Nikoga ne treba kritikovati osim Raduljice. Pa kad sam rekao da je zahvalan ali ne top igrac da ce se pokazati kad se bude lomilo napali ste me. I veceras, ajde sto je lose igrao, nego smo na 44 sekunde do kraja branili napad, odbranili 21 sekundu i na 3 sekunde do kraja Raduljica pravi faul !! ?? Rodjace, cekao si 20 sekundi da bi im dao 2 slobodna a ekipa ti gubi? Nemam komentar. Da smo imali Bobija, igrali bi finale.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Friday, 18.09.2015
23:28

I osvojili bismo, ali za to moramo da se zahvalimo Borku Radovicu koji je veliki stasa-u!

avatar
ludjak
Friday, 18.09.2015
23:50

slazem se, ne moze da igra protiv dobrih centara, ne moze da ih sacuva a u napadu ne napravi nista....

avatar
Vekson
Friday, 18.09.2015
23:12

Sudije na vrhunskom nivou, pravo domaćinsko suđenje. Ali sami smo sebi krivi! Ne mogu da vjerujem da su na početku stalno išli na Raduljicu, a znaju da je Valančijunas superiorniji od njega, on je naprednija verzija Radulje! Svi su podbacili! Još na kraju Raduljin faul i ovo Bogdanovo zalijetanje... Šteta! Falio je bolji Teo, ali I svi ostali. Onoliko promašaja... podbacili su svi na čelu sa Saletom. Ali šta je tu je. Ajmo po bronzu!

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Friday, 18.09.2015
23:28

Teodosic, Bjelica, Erceg, Raduljica...

avatar
Friday, 18.09.2015
23:11

Zasluzeno izgubljeni mec.Kroz ceo turnir se videlo da tu nesto ne stima , sve smo meceme uglavnom dobijali u 4/4, umesto da smo dizali formu mi smo tonuli sve više. Ostajemo verovatno i bez bronze, a ko zna i za olimpijadu. Smorilo je to forsiranje šuta za trojku, a nista nije išlo, moralo se obiti o glavu, nadigrani smooooo....

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 18.09.2015
23:11

Ovo prvenstvo Kalinic i Bogdanovic totalno podbacili, ako je za Bogdana uteha povreda za Kalinica su izgleda oni milioni udarili u glavu...

avatar
Poznavalac
Friday, 18.09.2015
23:10

Lose odigrana tekma,litvanci zasluzeno slavili..katastrofalna organizacija napada,a bilo je i ocekivano jer nasi nemaju kvalitet da izdrze pritisak,a sto je najgore mislim i da od bronze nema nista..raduljica nema osecaj i tu smo najslabiji,bogdan ceo turnir uzasan,bjelica uzasan veceras,teo nije ni 1/2 od saleta..razocaravajuce ali i posle serije pobeda ocekivano u neku ruku.bice jako tesko sada i u kvalifikacijama za rio.

avatar
disqus_cxxU3rpzQZ
Friday, 18.09.2015
23:10

Najlosija utakmica orlova dosad,ipak im vdarilo u glavi i mislil smo da smo jaki,ipak je litvanija jaca

avatar
disqus_w6wAUQLGds
Friday, 18.09.2015
23:10

Koja steta,ali nazalost tako je to u sportu,trebalo je finale da bude francuska i srbija ali evo ni jedni ni drugi. Treba se oporaviti i sto bolje da se odigra protiv francuza.

avatar
vlada ns
Friday, 18.09.2015
23:10

Bogdan resio da uzme stvar u svoje ruke i resio je...

avatar
Friday, 18.09.2015
23:22

Bogdan je nikakav igrač, pa čovek pet šuteva za 3 poena sam,samcat ne moze da pogodi.

avatar
ACACHELSEA
Saturday, 19.09.2015
00:14

A sta je radio prosle godine na sp?Jel si tada tako govorio?

avatar
Breaking Bad
Saturday, 19.09.2015
00:01

Daj, ne pričaj gluposti! Sad je ,,nikakav", igra sa povrijedom, kakav je bio poslije Svjetskog prošle godine?

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Friday, 18.09.2015
23:08

Ujesto da igraju za prvo mjesto Srbija i Francuska igrace za trece mjesto

avatar
Friday, 18.09.2015
23:15

Zasto umesto? Srbija nije zaslužila finale isto tako ni Francuska.Uz svih tih 7 pobeda koje deluju na oko lepo, ali igra nije bila nikakva, što smo dalje odmicali forma je padala.

avatar
ludjak
Saturday, 19.09.2015
14:30

slazem se da u Lilu nismo licili na ekipu iz Berlina...

avatar
xman
Saturday, 19.09.2015
10:05

Evo citam tvoje komentare i nevjerujem,,kako mozes da kritikuje igru??? Pa ajde da to radis za ono sinoc,ali ti kazes na citavom turniru??? Zar je prosjecan broj poena 88, dosao iz lose igre?

avatar
neon
Saturday, 19.09.2015
02:42

gde im je i mesto

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Friday, 18.09.2015
23:39

Kako smo odigrali ovo prvenstvo zasluzili smo finale svima se dogodi losa utakmica samo sto je nama dosla u najgorem trenutku

avatar
Alexander Stonsky
Friday, 18.09.2015
23:08

Odavno se nisam ovako kao sad isplakao. Nek ide sve u ....

avatar
Doktor ijopet
Friday, 18.09.2015
23:24

Potpuno te razumem. Vama navijacima partizana je ovo bila jedina prilika da se radujete ove godine. :)

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 19.09.2015
13:46

Da razmišljam malo kao ti. Znači, ti kao navijač KK Crvene zvezde Telekom si se dosta radovao ove godine u završnici prošle sezone i tebi reprezentacija dodje kao neka rekreacija u navijanju ? Ovde, valjda, navijamo za isti tim. Ja ovaj poraz dozivljam bolnije nego neko drugi, ali to sve zavisi od same persone. Bar ovde zanemari klubaštvo.

avatar
miki
Saturday, 19.09.2015
12:58

Kakve bre veze ima ciji je navijac... Ovo je Reprezentacija nase drzave... Ajd razmisli malo, pa napisi nesto...

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
11:58

Ti se radujes onda?

avatar
neon
Saturday, 19.09.2015
02:43

upravo tako....

avatar
disqus_cxxU3rpzQZ
Friday, 18.09.2015
23:08

Ipak nismo toliko jaki cestitke boljoj litvaniji

avatar
Friday, 18.09.2015
23:17

Naravno da nismo jaki, ceo turnir smo kuburili u 4/4. Naši centri su užas!

avatar
Madridista
Friday, 18.09.2015
23:07

Da im oce Gasol natrpat 30+, nikako ne volim Spaniju, ali cu svim srcem navijat za njih, koliko su samo sudije gurale Litvance, i jos mi brzamo stalno kako je Bogdanovic glup isppo, ide na trojicu da on nesto solira umjesto da fino povuce na sebe igrace i doda nekom za sut, i jos Nedovic covjek prvo uradi nesto maestralno i onda narednih par puta samo gluposti pravi, nije Braduljica igrac za ovakve centre, falio je Bobi puno... Samo da ih Spanci nakantaju.

avatar
disqus_w6wAUQLGds
Friday, 18.09.2015
23:39

Tko o cemu realovci o sudjenju,a sta je real madrid simbol nivog zelanda,cuj ne volis spaniju.cccccc.

avatar
Madridista
Saturday, 19.09.2015
14:47

Ne volim Spaniju u kosarci, antipaticni su mi, zbog pomoci sudija i samo da znas napravio si gresku napiso si tko umjesto ko.

avatar
miki
Saturday, 19.09.2015
00:11

Pa isti Spanac sudija ih je gurao, lakse njih pobediti nego nas, jer su od nas i izgubili... Ja se nadam da ce ih Litvanci odrati, samo zbog sudije...

avatar
Shone
Friday, 18.09.2015
23:07

glupo je reci bilo sta,mnogo puta su nas obradovali,ali nisu zasluzili finale...pa ne moze u polufinalu da se sutira tako ocajno,pa ni bazen nisu mogli da ubodu ! Svaka cast litvancima,zasluzena pobeda!

avatar
Friday, 18.09.2015
23:24

Bravo, nismo zaslužili. Ne samo ovaj meč i poslednja dva smo se izvlačili i dočekali smo dzelata.

avatar
Shone
Friday, 18.09.2015
23:06

glupo je reci bilo sta,mnogo puta su nas obradovali,ali nisu zasluzili finale...pa ne moze se u polufinalu da se sutira tako ocajno,pa ni bazen nisu mogli da ubodu ! Svaka cast litvancima,zasluzena pobeda!

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Friday, 18.09.2015
23:06

Puno ste podcijenili Litvu, zamisljali se u finalu sa Spanijom. Govorili kako cete zaustaviti Gasola, kao da ste vec prosli Litvu. Eto vam Francuzi pa se borite za trece mjesto, oni najbolji su u finalu.

avatar
Krešo Arsenal
Friday, 18.09.2015
23:12

ej a necemo im mi valjda govorit nesto,mi smo totalno podbacili,a i isto smo na ep-u u polufinalu podcijenili litvu pruije dvije godine i isto ovako prosli..ne volim nerealne svoje zemljake..ali imaju isti problem kao i mi svi na ovim prostorima s podcjenjivanjem

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Sunday, 20.09.2015
23:06

Mozda si u pravu za ono gore, ali ja bar nikad ne pisem gluposti. Nemoj vise da mi pises, ne zelim vise nikakvu komunikaciju Poz

avatar
miki
Saturday, 19.09.2015
13:00

Hvala komsija, ti si realan, za razliku od ovog gore...

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
12:00

Mislim da niste zemljaci:-D

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Friday, 18.09.2015
23:12

A gde su tvoji? Mi ćemo makar na Olimpijadu, a ti i tvoji?

avatar
Doktor ijopet
Friday, 18.09.2015
23:05

Pitao bi selektora jel mu Bobi i dalje nije potreban?

avatar
Vekson
Friday, 18.09.2015
23:14

O čemu ti, paćeniče?

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Friday, 18.09.2015
23:32

Veruj mi da on vrlo dobro zna o cemu prica, ali to je paranoja ili nesto o cemu cemo mi da cujemo i citamo tek za par godina...

avatar
Friday, 18.09.2015
23:28

O tome da je Raduljica drvoseča, dobro je rekao Novosel! Raduljica nam je glupim prekršajem oduzeo finale.

avatar
Milos023
Friday, 18.09.2015
23:05

Kako smo veceras sramotno i lezerno odigrali utakmicu nismo ni zasluzili plasman u finale....

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Friday, 18.09.2015
23:05

;'( ;'( :'( ;'(

avatar
Kladionicar BAN 40
Friday, 18.09.2015
23:05

A u sta to verujete? U bronzu? Igrali smo ocajno potpuno smo zasluzeno izgubili, svaka cast Litvancima.

avatar
Friday, 18.09.2015
23:29

Pazite šta vam pričam, pa se javite u Nedelju. Francuska ce da nas deklasira u nedelju!

avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 19.09.2015
14:36

I ja mislim da hoce.. Nece nasi imati motiva.

avatar
DEL PIEROO
Friday, 18.09.2015
23:05

Odbrana ocajna veceras, ipak je sve ovo moglo da se resi lagano da se uslo u produzetak, Bogdanovic je sve upropastio, steta...moralo je ovo mnogo bolje..

avatar
Doktor ijopet
Friday, 18.09.2015
23:22

Pa ciji je posao da smiri igrace i dovede ekipu u red. Ciji je posao da rastereti igrace i psihicki ih spremi za ovako vaznu utakmicu?

avatar
ludjak
Saturday, 19.09.2015
14:39

slazem se, ne moze se posle na konferenciji reci moji igraci su mislili trojkom da postignu devet poena.... morao si to gradivo rodjace pre meca sa njima da prelistas....

avatar
Kalinari
Friday, 18.09.2015
23:05

Oni loši,mi još gori.

avatar
Petar Petar
Friday, 18.09.2015
23:05

Sta reci... Od prvog do cetrdesetog minuta brzopletost. Kako smo poceli utakmicu tako smo je i zavrsili. Nebitno, steta najvise zbog OI, ali sta da se radi valjda cemo kroz kvalifikacije tamo.

avatar
Friday, 18.09.2015
23:32

Sve smo imali u šaci, medalju sigurno, olimpijadu, a sada verovatno ništa.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Friday, 18.09.2015
23:04

Kakva steta los odigran mec SUDIJE KATASTROFALNE zato se i ubacio spanac da sudi zadnji napad je bio cist faul nad Bogdanovicem finale ostaje samo san suze same krenu posle ovakvog meca

avatar
Doktor ijopet
Friday, 18.09.2015
23:21

Ma koji faul nad Bogdanovicem kad se sapleo decko, nema govora o faulu. Rekao sam odavno da smo tanki na centru i da selektor snosi odgovornost sto je oterao Bobija iz reprezentacije. Da je Bobi u ekipi ovo bi ladno dobili 10-tak razlike bez obzira na nasu losu igru.

avatar
xman
Saturday, 19.09.2015
10:09

Ko je 'oterao' Bobija iz reprezentacije?? Informisi se malo..

avatar
Sale NACIONALE
Saturday, 19.09.2015
09:00
avatar
Sale NACIONALE
Saturday, 19.09.2015
01:34

Bobi ne igra zbog pomocnog trenera tvog voljenog kluba, posto nisi informisan. Uostalom, nije on Divac Vlade da litvancima lupa blokade...

avatar
Sale NACIONALE
Saturday, 19.09.2015
01:25

Da nije pomocnog trenera tvog voljenog kluba Bobi bi bio u reprezentaciji. Ocigledno nisi upucen ili si dementan. A i nije Bobi Divac Vlade da Litvancima iz snova lupa blokade...

avatar
ACACHELSEA
Saturday, 19.09.2015
00:17

Nije ga on oterao vec San Antonio.

avatar
Triple H
Saturday, 19.09.2015
00:07

Kako ga je Djordjevic oterao?

avatar
Madridista
Friday, 18.09.2015
23:45

Desi ti zalutao? Niko nije Bobija otjerao dobijo je zabranu od kluba da ucestvuje zbog povrrde, on bi igrao sigurno da nije bilo toga..

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Friday, 18.09.2015
23:37

Ne mozes tako sad da pricas i ja sam veliki Delija Bogdan je bio fauliran postavljena noga o kojoj se sapleo ne treba da gledamo ko je gorobar a ko delija ovo je Srbija

avatar
Friday, 18.09.2015
23:33

Da su oni igrali kako sampioni pravi igraju, sudije bi samo mogle da ga ....

avatar
XL
Friday, 18.09.2015
23:25

Raduljica koji kad ekipa gubi ceka 20 sekundi da bi napravio faul, stvarno me sokirao veceras.

avatar
Basket
Friday, 18.09.2015
23:04

Niste trebali vec upisivati pobjedu

avatar
Friday, 18.09.2015
23:35

Svi su se videli u finalu. Prosli smo kao Hrvatska, i oni su se vec bili vidili sa nama, pa ih Cesi prizemljili kao Litvanija nas.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
15:59

Drama u smislu da je bilo neizvesno i da nije bilo reseno pitanje pobednika, ne da je stalno bila neka klackalica.

avatar
Saturday, 19.09.2015
14:22

Kakva crna drama? Samo smo jednom poveli i za trideset sekunti prokockali prednost, celi meč su vodili i priveli su mec sigurno kraju.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
12:04

To nije za poredjenje, tamo je bilo cak i 30 razlike u jednom trenutku i pobeda Ceha se uopste nije dovodila u pitanje, a ovde je bila drama do kraja.

avatar
Friday, 18.09.2015
23:04

Samo jedna rec : jadno...

avatar
Krešo Arsenal
Friday, 18.09.2015
23:03

svi s ovih prosotra isti problem..previsoko letimo,nisko padamo i podcjenjimo...steta bili ste stvarno dobri do danas,navijao sam za vas ali desava se..

avatar
Čika Marko
Friday, 18.09.2015
23:03

Dovidjenja Rio....

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Friday, 18.09.2015
23:37

IMa jos nade kvalifikacije igramo

avatar
Friday, 18.09.2015
23:38

Sad ćeš dobiti 1000 000 minusa, zato što nismo objektivni. Kao što i nismo za zlato,realno.