Grba otkrio koliko iznosi Partizanova milionska šteta, plaši se ''velikog zemljotresa'' za crno-bele?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.05.2020.
19:26
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Posledice su neminovne, hoće li biti i dramatične po Partizan?

Pedja Milosavljevic/Starsport ©
Pedja Milosavljevic/Starsport ©

Povezane vesti

Baš u vreme kada je ekipa Partizana bila u punom zamahu, kada je imala najbolji učinak u ABA ligi i Evrokupu i samouvereno koračala ka bar još jednom trofeju do kraja sezone, pandemija koronavirusa je sve to prekinula i crno-beli su ostali praznih šaka.

Nekadašnji as Partizana, a sada direktor ''Štark Arene'' Goran Grbović nema nikakvu dilemu da su crno-beli najveći gubitnici posle najnovijih odluka Evrolige, ABA lige i KLS da se prekinuta sezona praktično poništi.

San o povratku u Evroligu odložen je do daljnjeg za Partizan, a i Grbović, baš kao i deo navijača smatraju da treba razmotriti i prelazak u FIBA Ligu šampiona.

To svoje razmišljanje Grbović je ponovio i u razgovoru za ''Informer'', uz procenu koliko će Partizan sve ovo koštati i stav da bi Evroligu trebalo tužiti.

''Partizan je najveći gubitnik. Crno-beli su izgubili ovako preko pet miliona evra. I sad imaju sva prava da izađu iz ovog takmičenja.

Takođe, ukoliko odluče da tuže ovo takmičenje zbog narušavanja ekonomske platforme, oni će ih dobiti na sudu. I već bi trebalo da razmišljaju o prelasku u FIBA Ligu šampiona.

Ne znam da li će tako biti, da li će preći u ovo takmičenje. Ostoja je najavio konferenciju 4. juna, videćemo šta će saopštiti'', objašnjava Grbović.
-
Baner 7

Ono čega se navijači Partizana sada najviše plaše je kako će najnovije odluke uticati na sastav ekipe za narednu sezonu i dalji status trenera Andree Trinkijerija.

Grbovića ne bi iznenadio Trinkijerijev odlazak, a istovremeno je i svestan da bi tek to bio veoma težak udarac za Partizan.

''To ne bi bilo ništa čudno. Može da se dogodi da Trinkijeri dobije bolju ponudu. On je pokazao da je dobar trener i da može da napravi dobar tim.

On je ove sezone toliko našpanovao ekipu da su bili prvi u ABA ligi, Evrokupu pre prekida i da su osvojili Kup. Ukoliko se desi da on ode, to bi bio veliki zemljotres za crno-bele'', zaključio je Grbović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Friday, 29.05.2020
09:39

Čime je EL garantovala partizanu učešće da bi to moglo opstati na sudu? Mislim da je ovo Grbino klasično lupetanje, priča radi priče i loženje navijača.

avatar
deki trbic
Friday, 29.05.2020
09:39

bas je sramotna odluka koju je donela EL....PARTIZAN treba da igra EL sledece sezone a ne neki tamo kk fmp itd xD

avatar
Terapeut
Thursday, 28.05.2020
22:57

Ne verujem ovom coveku i sve sto on kaze, samo treba uraditi suprotno...

avatar
babaroga
Friday, 29.05.2020
13:28

Ima poslovica koja kaze: Ne laje pas zbog sela nego zbog sebe. Muka je njemu jer mu firma ciji je direktor nicim zasluzeno osim sto je drug clan gubi mnooogo para. Dan koristenja Arene ako se ne traze posebni uslovi kosta 3M dinara. Bez termina za treninge. Pa ti vidi zasto je besan.

avatar
mosala1983
Thursday, 28.05.2020
20:39

друже није птз изгубио те паре, пореске обвезнике је ова екипа коштала Бога оца. Транспарентно колко један удбашки и колико други удбашки близанац троши наших пара па да видимо.

avatar
Man united
Thursday, 28.05.2020
20:05

5М евра? Нисам знао да је евролига тако профитабилна...

avatar
elixx.me
Thursday, 28.05.2020
22:17

neko je dobio 12 M

avatar
babaroga
Friday, 29.05.2020
13:24

Ko to? Pre par dana sam ovde postavio ss skinuto sa zvanicnog sajtaone kuce gde vi hocete pa kad vas ne prime onda necete. Mozes da se uveris: 12M nije dobio niko. Malo fali partizanu da dosegne te visine a Zvezdi jos citava trecina.

avatar
DVA HRAMA
Thursday, 28.05.2020
19:41

Jesmo li bas morali da predjemo u ''tvoju'' Arenu? Koliko ce trajati taj proces na sudu?

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 28.05.2020
20:05

Jel si zeleo EL?
Ako oces u EL moras da igras u Areni, prosto.

avatar
babaroga
Thursday, 28.05.2020
22:57

Naravno da si u pravu za to. Mislim da je sa Arenom oprano mnoogo novca. I da je ovog puta Partizan ispao "ona pasivna" strana. Mnogo novca je na tu foru igre u Areni upisano, prošlo kroz knjige a da taj novac nisu ni omirisali. Ne kažem da ne zaslužuju sve to. Ne kažem ni da mi je baš nešto žao...

avatar
DVA HRAMA
Thursday, 28.05.2020
20:13

To bi bilo OK da smo tamo presli tek nakon sto BIsmo izborili Evroligu.