''Grobari'' besni i na sudije! Digli ruke od ABA lige, postavljeni novi ciljevi?! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 16.01.2021.
20:15
Izvor: Sportske.net

Brojne reakcije navijača Partizana posle večerašnjeg derbija u Podgorici.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan nije uspeo da ponovi partiju iz meča sa Trentom u Evrokupu. Crno-beli su večeras poraženi u derbiju 15. kola ABA liuge od Budućnosti sa 80:72, što im je već osmi poraz u regionalnom takmičenju.

Plej-of je sada ''miljama daleko'', pa u komentarima navijača Partizana na Tviteru provejava mišljenje da sada akcenat treba staviti na Evrokup i predstojeći Kup Radivoja Koraća.

Kada je večerašnja utakmica u pitanju, kritika nisu pošteđeni ni trener, ni igrači, ali ni sudije, čijim odlukama u ključnim trenucima očigledno nisu nimalo zadovoljni.

-

-


-


-



-


-


-


-


-


-


-


-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Saturday, 16.01.2021
23:41

Ha, da li je iko verovao da se sezona spasava protiv Buducnosti u Podgorici? To je u ovoj ligi nemoguce cak i kad smo tri puta jaci od njih. Najlopovskije sudjenje konstantno u Podgorici od osnivanja lige na bukvalno svakoj utakmici koju smo igrali dole. Znaci jedna jedina ne moze da se izdvoji i da se kaze, e ova je sa sudjenjem bila pristojna, znaci svaki put 70-30 sudjenje u njihovu korist. Tako je nekad bilo u Splitu i Zadru. Hiljadu puta sam rekao, da ova sezona nije losa samo zbog sudija, ali smem da potpisem da od svih vecih ekipa u ligi mi imamo ubedljivo najgore sudjenje, tako je u prethodnih nekoliko sezona, ali ove je vrhunac jer su poceli i kuci da nas satiru sto pre nisu bas toliko mogli zbog navijaca. Cak i utakmice na kojima smo opasno kiksnuli i gde nismo bili na nivou nikakvom su nas sudije izmasakrirale kriterijumom. A u poslednjih nekoliko utakmica u ligi je to kulminiralo. I protiv Krke (gde smo stvarno i mi bili katastrofa) i protiv Splita i protiv Borca, a i veceras (veceras nije bila kradja u tolikom obimu, ali je Buducnost jednostavno jaka ekipa pa i manje greske prelome utakmicu). Gledano procentualno za losu sezonu su zasluzni: uprava 70%, losa forma igraca 15% i sudijski kriterijum 15%. Sve u svemu ligu su zajahali kriminalci i tu nema sta da traze ekipe koje se ne ponasaju na isti nacin. Jedine dve mogucnosti za titulu su dva tima- Busducnost i Zvezda i po kvalitetu timova i po logistici koju imaju u ligi i sudijskoj organizaciji, svi ostali su tu tek toliko da bi liga postojala i ona postoji samo iz razloga sto im daje prohodnost za Evropu, inace bi je oni davno ugasili - iste te dve ekipe..