''Grobari'' jedva čekaju, Trifunović najavio nešto mnogo bolje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.05.2020.
12:49
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Od njega ćemo tek videti ono pravo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Kako god se završi ova sezona, Partizan je na velikom dobitku sa Urošem Trifunovićem.

U situaciji kada je bilo teško pružiti šansu mladom igraču kada se jure trofeji i najviši ciljevi u svim takmičenjima, popularni 'Trifa' je uspeo da se izbori za minutažu kod Andree Trinkijerija, iako je početkom sezone bio poslat na pozajmicu u Mega Bemaks.

Verovao je u sebe, vredno je radio i to mu se isplatilo. I ne samo to, nego Trifunović veruje da može još mnogo bolje.

''Osećam da sam kompletniji igrač sada, u odnosu na početak sezone. Sigurniji sam u sebe. Vremenom navikneš na svoju ulogu, na saigrače sa kojima svakog dana treniraš... Uz njih sam postao bolji.

Dobio sam i njihovo poverenje, a i trenera. Naravno, daleko je ovo od nivoa na kome želim da igram.

Ispostavio se kao dobar potez povratak sa pozajmice. Borio sam se za minutažu i nisam mnogo razmišljao... Nekad je bolje samo izaći i igrati, a ne plašiti se greške'', naglasio je Trifunović u razgovoru za ''Novosti''.
-
Baner live stream

Za njega je prekretnica u ovoj sezoni bio onaj nezaboravni meč u Bolonji protiv Virtusa, kada je svojim trojkama dao ključni doprinos Partizanovom trijumfu protiv Teodosića i drugova.

''Ako bih izdvajao jednu utakmicu koju ću upamtiti, to bi bila ta u Bolonji. Ostao sam sam u napadu, šutnuo i pogodio dva puta iz daljine. Puna hala, atmosfera baš dobra, navijači i domaći i naši... Lepo je bilo na tom gostovanju. Podrazumeva se da je kad igramo kod kuće, svaka utakmica posebna'', naglasio je Trifunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke