Hrvatski mediji o porazu Srbije ''Debakl... Presudio im bivši Cibonin igrač''

Autor: Darko Mitrović
subota 28.11.2020.
23:26
Izvor: Sportske.net

Iznenađujući poraz ''Orlova'' odjeknuo i u komšiluku.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

I dok se reprezentacija Hrvatske budi posle dugogodišnjeg kriznog perioda (juče je savladala Tursku sa 79-62), naš nacionalni tim se sve više muči u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Posle Gruzije, ''Orlove'' je savladala i Švajcarska, pa je plasman na EP koji je izgledao kao rutina sada postao neizvestan, pogotovo ako nam i Finci u ponedeljak prirede neprijatno iznenađenje.

Najnoviji poraz Srbije izazvao je reakcije i u hrvatskim medijima, pa tamošnje ''Sportske novosti'' donose tekst pod naslovom:

''Debakl Srbije, ovome se baš niko u susedstvu nije nadao! U borbi za Euro izgubili od totalnog autsajdera''. U tekstu se dalje podseća da je Švajcarska poslednji put na Evropskom prvenstvu igrala pre 65 godina.

''Srbija košem u 5 desetinski do kraja izgubila od Švajcarske, visi joj plasman na Euro'', poručuje ''Index'', a portal ''24sata.hr'' naglašava da je koš odluke postigao košarkaš koji je nastupao za zagrebačku Cibonu.

''Švajcarci skinuli Srbiju, Cibonin bivši igrač zabio za pobedu: Istorijska bruka srpske košarke'', naslov je na ''24sata.hr''.

''Taj Roberto Kovač, inače bivši igrač Cibone koji se u 'vukovima' zadržao tek koju nedelju pre sporazumnog raskida zabio je Srbiji 14 poena, uključujući i koš za pobedu na manje od sekunde do kraja'', navodi pomenuti portal.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke