Kakav Bobi? Strašan Bobi!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.10.2018.
09:14
Izvor: Sportske.net

Veče predsezone obeležio srpski centar...

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Srpski derbi završen je prvim porazom Denvera u predsezoni, Klipersi su perfektni, delom zahvaljujući i Bobiju Marjanoviću.

Srpski div je odigrao novu sjajnu partiju, 14 poena, 12 skokova, tri blokade, očigledno ozbiljno se nameće treneru Riversu. Videli smo i Teodosića, loših 15 minuta, četiri promašaja, svega jedna asistencija.

Na drugoj strani, prva petorska Denvera je odigrala samo 12 minuta, Jokić 4 poena, 3 asistencije, šansa je pružena igračima sa klupe. Treba istaći i Montrezi Harela, igrač Klipersa je imao četiri blokada, ključnih par u finišu kada su Klipsi stigli do pobede.

Do početka sezone, još malo vežbe i to protiv izraelskog Makabija Haifa, videćemo kad počne regularni deo, ali deluje obećavajuće.

Pol Džordž je utrpao 26 poena Milvokiju, bio je na terenu svega 18 minuta, Oklahoma je dobila Bakse. Dve najveće zvezde, Vestbruk na jednoj i Adetokumbo na drugoj strani nisu bile na parketu.

Denis Šreder, najveće pojačanje Tandera je odigrao loših 16 minuta, propisno se ispromašivao, ali je Oklahoma slavila i stigla do treće pobede u četiri meča predsezone.

LA Klipers - Denver 109:103
Oklahoma - Milvoki 119:115 pr.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke