Kako do Mundobasketa? Estonija je moranje, a onda bez NBA i evroligaških zvezda!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 13.09.2018.
23:01
Izvor: Sportske.net

Srbija je sebi zakomplikovala situaciju porazom od Grčke, igrali smo u jakom sastavu, ali nismo uspeli da pobedimo.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije će na igrače koji igraju Evroligu i NBA ligu moći da računa samo još na narednoj utakmici protiv Estonije, a potom slede još četiri meča kvalifikacija za Mundobasket koji će biti odlučujući i verovatno "krpljenje" tima od strane Aleksandra Đorđevića.

Srbija ima 4 pobede i 3 poraza i nalazi se na 3. mestu ove grupe koje vodi na Mundobasket, ali bi mogli da nas ugroze Izraelci i Gruzini koji imaju 3 pobede i 4 poraza.

Nadamo se da protiv Estonije neće biti problema i da će naš tim stići do 5. pobede, a imajući u vidu da u istom kolu Grci gostuju Gruziji i Nemci dočekuju Izrael, mogli bismo da se odmaknemo svojim najbližim pratiocima na dve pobede viška.

Možda i odlučujuće mečeve naša reprezentacija igra 29. novembra i 3. decembra, tada će prvo na megdan Izraelu, a potom dočekuje Grčku.

Poslednja dva kola su u februaru, 21. igramo protiv Estonije na gostovanju, pa sledi utakmica protiv Izraela i nadamo se da će do tada sve već biti rešeno kada se radi o plasmanu naše reprezentacije na Mundobasket.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Friday, 14.09.2018
12:28

Kakva gomila menadzerskih igraca kojima je realan domet ABA.Bogdan Bjelica Milutinov ok ostalo su sve kombinacije pa koga zaval

avatar
Стевица
Friday, 14.09.2018
11:55

Све је ово једна добра школа и прилика да играју и они за које иначе не би било места. Видети своје мане и грешке, извући закључке и спремити се за светско првенство.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 14.09.2018
00:02

Ako nemamo minimum 4-2 (sto je dovoljno za trece mesto) u drugom krugu, kolektivno da ugasimo reprezentaciju.

avatar
Z
Thursday, 13.09.2018
23:22

Samo lagano i bez panike....niko ne sumnja u plasman na prvenstvo. Ovi momci su nas ponos i u pobedi i porazu....