Kako izgleda Ostojina vizija Partizana u novoj sezoni?

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.05.2020.
20:48
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Naredni potezi zavise od Evrolige, ali ovo je plan.

Pedja Milosavljevic/Starsport ©
Pedja Milosavljevic/Starsport ©

Povezane vesti

Dosta se tokom dana pisalo o Partizanu, koga FIBA želi u svojoj Ligi šampiona sledeće sezone, ali prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović potvrdio je da Partizan ne odustaje od namere da se vrati u Evroligu.

Da je Evroliga ostala Partizanov prioritet, Mijailović je potvrdio i u razgovoru za ''Novosti'', ali u ovom trenutku je potpuno neizvesno na koji bi način crno-beli mogli da ostvare taj cilj.

Da nije bilo pandemije, Partizan je mogao da plasman u Evroligu izbori ili kroz Evrokup, ili kroz ABA ligu, gde je imao najbolji učinak, ali sada se ne zna da li će se ova takmičenja uopšte nastavljati do kraja sezone.

Odluka se očekuje do 25. maja, ali čini se i da Mijailović nije preterani optimista po pitanju nastavka takmičenja.

''Odluka zavisi od volje i interesa većine klubova, naravno i mogućnosti zbog raznih ograničenja koja su i dalje na snazi. Trebalo bi dobro proceniti, ipak je zdravlje bitnije od košarke. Mislim da su šanse 50-50'', izjavio je Mijailović.

Dakle, ako se sezona ne nastavi, Partizanu ostaje još nada u specijalnu pozivnicu od Evrolige.
-
Baner live stream
-
Ako ona stigne na Partizanovu adresu, jasno je da će tokom leta ekipa biti dodatno pojačana, a za sada plan je da se zadrže najbolji igrači iz još uvek aktuelne sezone.

''Naša vizija je da uvek zadržavamo kostur ekipe. Posle mnogo godina ovaj tim je pokazao da ima karakter, a klub im je omogućio izvanredne uslove za rad. Sve to zajedno čini jednu dobru celinu.

Dolazi vreme izazova zbog svega što se izdešavalo, moramo biti i mudri i pametni da preživimo sve ovo, a da zadržimo rezultate koji su trenutno po volji svih partizanovaca'', zaključio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Wednesday, 20.05.2020
22:25

Preneseno receno, sad ce izbori, znate sta vam je ciniti i ko ce nam puniti budzet...