Kalina neustrašivi: ''Hoću MNOGO trofeja sa Zvezdom!''

Autor: Beta Beta
nedelja 22.02.2015.
21:36
Izvor: Beta

Nikola Kalinić je večeras odigrao ključnu ulogu u finišu meča sa Mega Leksom i jedan je od najzaslužnijih u ekipi Crvene zvezde Telekom za osvojenu ''Žućkovu levicu''.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić rekao je da se nada da će, posle večerašnjeg osvajanja Kupa Radivoja Koraća, sa crveno-belima osvojiti još trofeja.

"Ovo je moj prvi trofej za Zvezdu, a nadam se da će ih biti još mnogo.

U prvom poluvremenu smo bili malo ispražnjeni od utakmice sa Partizanom, ali smo posle stisli redove i odigrali muški, što je bilo dovoljno za pobedu. Nadam se da će biti što više ovakvih događaja",
rekao je Kalinić novinarima u Nišu, a jedno od njegovih atraktivnih zakucavanja u finalu možete da pogledate OVDE.

Crvena zvezda je treći put zaredom osvojila Kup Radivoja Koraća, pošto je u finalu u Nišu savladala Mega Leks sa 80:74.

Bek Zvezde Jaka Blažič kazao je da je finale bilo teško, jer je njegova ekipa bila ispražnjena posle polufinala s Partizanom.

"Bilo je teško, teška utakmica. Pravili smo greške koje ne bi smele da se prave. Mnogo energije smo izgubili dan ranije i koncentracija nije bila na nivou. Drago mi je što smo i pored svega dobili. Zahvalio bih se navijačima što su bili uz nas, a mi im vraćamo tako što idemo sa peharom u Beograd", kazao je Blažič.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pontus
Sunday, 22.02.2015
22:43

Kako smo se samo rutinski prosetali do trofeja, bravo momci, neka se sada razmisljaju ko ce biti cetvrti, ja bih voleo samo jedan klub!

avatar
Pera Zambula opet
Monday, 23.02.2015
03:46

Mnogi su zeleli kao ti mnogo sta ali se malo ostvarilo u ovih 20 godina.....takoda poruka za tebe i Kalinica i slicne...nastavite da zelite i nadate se....titula je tu blizuuu dodjite uzmite je :) ali ne otmete kao prosle godine pehar.....nije to to :)

avatar
zive legende
Monday, 23.02.2015
15:39

ako si mu reko. ako te nakon ovoga ne poslusaju stvarno ne znam sta je sa ovim ljudima iz Zvezde :D

avatar
Skaut1
Monday, 23.02.2015
10:30

Isto i ja. Čisto da se razbije iluzija o stručnosti trenera, takozvanog čarobnjaka...Kalina potvrđuje moje prognoze da će nam biti najkorisniji igrač.nOdličan je, a biće još bolji.