Ko bi mogao da nasledi Mijovića? Tri imena odmah izbijaju u prvi plan!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.01.2021.
00:07
Izvor: Sportske.net

Nema mnogo vremena za izbor, uprava će morati brzo da reaguje.

aba-liga.com/Buducnost VOLI
aba-liga.com/Buducnost VOLI

Povezane vesti

Košarkašku javnost u regionu iznenadila je večerašnja informacija iz Podgorice da je Petar Mijović podneo ostavku na mesto trenera Budućnosti.

On je to učinio posle poraza od Virtusa u Evrokupu, kao i još dva od Cedevita Olimpije, sve to u samo sedam dana, tokom kojih je upisana i pobeda nad Borcem u Čačku.

Već u subotu Podgoričane očekuje gostovanje FMP-u u Železniku, pa je za očekivati da se do tada nađe rešenje za Mijovićevog naslednika.

Po svemu sudeći, za početak bi moglo da se nađe neko privremeno rešenje, pa tek onda trajniji izbor za mesto šefa struke, što baš i nije lako usred sezone.

Za sada nema nagoveštaja ko bi to mogao biti, ali navijači verovatno ne bi imali ništa protiv povratka Aleksandra Džikića na klupu podgoričkog tima. Takođe, slobodan je i Vlado Šćepanović posle rastanka sa Partizanom u ranoj fazi ove sezone, a s obzirom da ni Filipovski nije uspeo da pokrene crno-bele, postaje sve jasnije da Šćepanović nije bio glavni uzrok Partizanovih ovosezonskih problema, iako je prvi platio ceh.

Ipak, možda najrealnije rešenje za klupu Budućnosti je Nenad Trajković, nekadašnji trener Partizana koji sada uspešno vodi razvojni tim Budućnosti, ekipu Studentskog centra, trenutno vodeću u ABA 2 ligi.

Do kraja dana bi po ovom pitanju sve trebalo da bude mnogo jasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke