Košarkašice pred Kinu: "Dobro ih poznajemo, ako slušamo Marinu - pobedićemo!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 30.07.2024.
21:45
Izvor: Sportske.net

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije odigraće u sredu od 13.30 drugu utakmicu na Olimpijskim igrama u Lilu i Parizu.

KSS
KSS

Povezane vesti

Protivnik je dobro poznat, u pitanju je selekcija Kine sa kojom su se izabranice Marine Maljković sastajale na prethodna dva olimpijska turnira, ali i ovog i prethodnog leta u pripremnim periodima.

"Imali smo pripremnu utakmicu sa njima i poznajemo ih dobro. Danas smo radile na stvarima kako da ih zaustavimo. Verujem da možemo da ih dobijemo. Smatram da imamo dobru taktiku. Na nama je da izađemo na teren i odradimo šta se traži od nas", istakla je Saša Čađo.

U nedelju je reprezentacija Srbije pobedila Portoriko sa 58:55, dok je Kina izgubila posle produžetka od Španije sa 90:89.

"Znamo ih dobro. Igraju mnogo na niskom postu. Igraju brzo, imaju brze bekove. Radile smo vredno i verujemo u Marininu taktiku. Nadam se da će biti dobra utakmica, da ćemo dati naš maksimum, da će to biti dovoljno da pobedimo na kraju", zaključila je Ivana Raca.

"Kineske košarkašice su jake i treba da se borimo da budemo brže. Treba da radimo ono šta nam je (selektorka) Marina (Maljković) rekla i onda je pobeda sigurna", rekla je Anđela Dugalić na konferenciji za novinare u Parizu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke