Laso: "'Pionir' nosio Zvezdu do pobede"

Autor: Beta Beta
petak 27.11.2015.
22:52
Izvor: Beta

Strateg šampiona Evrope Pablo Laso rekao je da su navijači nosili Zvezdu do pobede i priznao da nakon neuspeha u "Pioniru" strepi za prolaz svog tima u TOP 16.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso rekao je da su navijači "nosili" ekipu Crvene zvezde Telekom do večerašnje pobede nad njegovim timom, kao i to da je uplašen za plasman u narednu fazu Evrolige.

"Znali smo koliko je teško igrati u 'Pioniru', kakvi su navijači. Kada je Zvezdi išlo loše navijači su je podigli i nosili do pobede. Znali smo da je grupa teška, ima još tri utakmice, ali smo u nezavidnoj situaciji. Plašili smo se pre žreba, sada smo još uplašeniji", rekao je Laso novinarima posle utakmice.

Real je u Beogradu izgubio od Zvezde sa 94:88 i sa skorom 2/4 ostao na poslednjem mestu na tabeli grupe "A", iza crveno-belih koji imaju pobedu više.

Upitan da li su igrači Reala potcenili Zvezdu, Laso je odgovorio: "Nema šanse".

Laso je čestitao šampionu Srbije na zasluženoj pobedi i pohvalio Kvinsija Milera koji je večeras bio nerešiva enigma za igrače Real Madrida.

"Zvezda je jako počela, ali smo počeli da igramo posle prve deonice, poveli smo i tokom treće četvrtine imali najbolje minute. Onda se Kvinsi Miler pojavio, imao tri trojke zaredom, a nakon toga je nestala naša prednost i bilo je neizvesno do samog kraja", kazao je Laso.

On je istakao da nije uplašen za svoj posav, već zbog "mnogo drugih stvari".

Prema oceni trenera Reala, Zvezdin tim izgleda potpuno drugačije nego kada je ubedljivo izgubio u Madridu u prvoj utakmici dve ekipe.

"Izgubili su Luku Mitrovića nedelju pre utakmice, nisu bili spremni zbog mnogo povreda. Mnogo toga je uticalo. A, sada su sa drugim timom uspeli da pronađu način i da nas pobede", naveo je Laso.

Real će u narednom kolu dočekati Fenerbahče, dok Zvezda kod kuće igrati protiv Himkija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Saturday, 28.11.2015
00:06

Bice to paklen mec izmedju njih i fenera jer Real sad mora da se vadi