Lazić: "Ne treba da ponavljamo, znamo šta nam je glavni cilj!"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 26.08.2018.
20:51
Izvor: Sportske.net, Blic Sport

Srpski košarkaš pred početak nove sezone u ABA ligi izneo svoja očekivanja.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić je u opširnom intervjuu za Blic Sport pričao o ambicijama "Crveno-belih" u novoj sezoni.

Pripreme?

"Sve je super, ide po planu. Svi momci su dobri, željni rada i dokazivanja. Novajlije su došle spremne. Znaju za koga igraju, znaju šta ih čeka, tako da očekujem jednu dobru sezonu"

"Ima dosta novih košarkaša, ali svi su se super uklopili. Stariji igrači pomažu mlađima. Dobro se slažemo. Svaki zajednički trenutak nam je bitan jer treba da se stvori hemija. Što se bolje upoznamo, period uklapanja će biti kraći."

Cilj Crvene zvezde?

"Naravno da želimo da budemo najbolji na Jadranu. Nema potrebe ponavljati to, posebno u ovoj sezoni. Ali ne smemo da se zalećemo, već da idemo korak po korak. Da odradimo pripreme, potom imamo i pet pripremnih utakmica, a pred start ABA lige čeka nas Superkup u Laktašima."

"Hoćemo da vratimo ABA trofej u svoje vlasništvo i da već od sledeće sezone opet zaigramo u Evroligi. To su glavni ciljevi, a ostale ćemo u hodu postavljati, rešavati, ispunjavati."

"Naredna sezona u ABA ligi će biti možda i najjača od kada je ja igram. Dosta timova se pojačalo, biće teško, ali imamo cilj kojem težimo. Očekujem uzbudljivu sezonu", zaključio je Lazić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Monday, 27.08.2018
13:55

Da vidimo šta radi Filip Must Play!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.08.2018
22:27

Najveca je najveca moja Zvezda Crvena volim je do ludila.......