NBA objavila presek glasanja za Ol Star - Jokić iza Lebrona!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.02.2021.
20:19
Izvor: Sportske.net

Može li se ovaj redosled promeniti?

MVP Jokić, kao i obično, tenzija protiv Jute!
MVP Jokić, kao i obično, tenzija protiv Jute!

Povezane vesti

U iščekivanju Ol Star utakmice koja bi trebalo da se održi 7. marta u Atlanti, NBA liga je večeras na društvenim mrežama objavila trenutne rezultate glasanja od strane navijača za igrače koje žele da vide na ovom spektaklu.

Ono što nas najviše zanima je to da je Nikola Jokić na drugom mestu u Zapadnoj konferenciji, iza Lebrona Džejmsa, a u konkurenciji igrača na krilnim i centarskim pozicijama.

Džejms je dobio preko 2.288.000 glasova, a Jokić ga prati sa 1.477.975 glasova, pa naš as ima velike šanse da se na Ol Staru nađe u startnoj petorci, što je u potpunosti i zaslužio fenomenalnim igrama u dresu Denvera.

Ako sve igrače stavimo u ''isti koš'', odnosno ako uzmemo u obzir i Istočnu konferenciju, kao i igrače na bekovskim pozicijama, Jokić je ukupno na šestoj poziciji po broju dobijenih glasova.

Osim Lebrona, više glasova od Jokića za sada imaju i Kevin Durant, Janis Adetokumbo, Džoel Embid i Stef Kari. Zanimljivo, Durant ima više glasova i od Lebrona, čak 2.302.705.

Među onima koji su po ukupnom broju glasova ostali iza Jokića je i Luka Dončić sa 1.395.719 glasova, a u prilogu možete da pogledate kompletne liste, i u Istočnoj, i u Zapadnoj konferenciji.

-


-




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke