Nekadašnji ljubimac ''Grobara'' stiže u Budućnost!

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.09.2015.
20:47
Izvor: Sportske.net

Novo pojačanje Podgoričana je na pragu.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Posle odlaska Darka Planinića, uprava podgoričke Budućnosti je brzo reagovala i već je veoma blizu angažovanja nekadašnjeg centra Partizana Aleksa Marića.

Ta informacija je iz kluba potvrđena podgoričkim ''Vijetima'', pa se narednih dana očekuje i zvanična promocija 30-godišnjeg centra, koji je pre pet godina sa Partizanom igrao na fajnal-foru Evrolige i stekao brojne simpatije navijača crno-belih.

Podsetimo, Aleks Marić je počeo da gradi karijeru na Univerzitetu Nebraska, ali već 2008. je stigao u Evropu, u redove španske Granade. Ipak, pravu afirmaciju je stekao u Partizanu u sezoni 2009-10, posle čega je usledio odlazak u Panatinaikos, gde se zadržao naredne dve godine.

Zatim je igrao i za Lokomotivu Kuban, Makabi, Galatasaraj, a prošle sezone nakratko i za iranski Petrohimi i špansku Gran Kanariju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor ijopet
Wednesday, 02.09.2015
20:59

Svi dovode pojacanja samo se place u kk partizan? Kako Metalac funkcionise, jel i oni cekaju pare od drzave? Ili na primer MZT, kako se oni do sada nisu ugasili?

avatar
Mare93
Wednesday, 02.09.2015
21:17

Metalac je privatan klub koji finansira njegov predsednik (doktor), Partizan je državni klub što znači da o njemu treba da brine država (ne da finansira, već da pomogne u nalaženju sponzora i to privatnih, a ne da se arče narodne pare). A MZT je i bio pred gašenjem jer nisu imali para, zato su im i igrali igrači kao što su Cvetković i Marinković.

avatar
mickonja
Wednesday, 02.09.2015
21:17

u pravu si... kad su mogli hemofarm, radnicki kg i crvena zvezda da se ugase, sto ne bi i partizan....