Nema više čekanja, Zvezda odmah naciljala pleja!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.12.2020.
21:32
Izvor: Sportske.net

KK Crvena zvezda mts mora da reaguje pod hitno.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Ukoliko želi da se plasira u Top 8 Evrolige, Zvezda mora mnogo toga da promeni.

Poraz od Olimpijakosa probudio je i gnev kod navijača posle velikih najava na početku ove sezone, pa je jasno da će biti promena u timu.

Počelo je od plejmejkera, Ročesti je otišao, a potrebno je pojačanje na toj poziciji i Zvezda je uveliko u potrazi.

Ko bi to mogao biti?

Španski mediji su preneli da se radi o igraču po imenu Endrju Albisi, igraču Gran Kanarije koji je prethodnu sezonu igrao Evroligu za Zenit.

Inače, ovaj plejmejker je i reprezentativac Francuske, osvojio je bronzu na Mundobasketu u Kini, a u svojoj karijeri je do sada igrao i za Levaloa i Gravelin, kao i za Andoru kada je bio najbolji plej Evrokupa.

Ima 30 godina, ima i iskustva, nalazi se u dobroj formi i mogao bi dobro da dođe Zvezdi, ove sezone beleži nešto malo manje od 9 poena po meču.

No, sačekajmo odluku uprave kluba...

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djuro Culibrk
Friday, 11.12.2020
11:19

Imate vi sasvim dovoljno mladih igrača koje možete KONAČNO PUSTITI DA IGRAJU!!!
Zbog ovakvih Zvezde i Partizana muka mi je i gledati našu košarku.
Za 10 godina Srbija je izbacila 2 vrhunska igrača (Bogdan i Jokića), plus Micić a koji je napolju postao igrač.
Da podsetimo da je bio u Zvezdi, ali im nije padalo na pamet da ga istrpe...
Zahvaliti se strancima, i pustite našu decu da igraju i rastu!
Ne postaje se igrač u Tamišu, već na velikoj sceni!

avatar
Realni Arthur
Thursday, 10.12.2020
23:48

Sto ste smesni, Boze! Kakva bre pojacanje, treba da uigramo Uskokovica i Radanova, ionako zaista svi su bolji od nas u Evroligi, jos igramo bez navijaca, tek Obradovic zaista nema tajming za time-out, ovo veceras nije bilo lose, izgubicemo mi mozda sve do kraja, jer Lojda nema vec tri tekme, a timski nemamo kvalitet, definitvno Beron je bio borbeniji ali nemam zamerke, verujte, i da smo dobili ovo veceras rapsolozenje ne bi mi se vratio, jer jos me boli poraz protiv koji ce da nas kosta bas mnogo protiv Buducnosti! Ionako, ne pripadam grupi navijaca koji su gajili da cemo nesto uraditi u Evroligu jer zaista nemamo kvalitet. Nemamo cntra ljudi, ni Kuzma ni onaj baletan Teri ne ograju nikako, znaci nama treba centar, kakv plej. Svaki duel skok Kuzma je izgubio, ili napravio faul, zao mi je njega ali Zvezda je izasla u susret coveku, ali nije uspeo! To je to, samo da ne upadamo u neku letargiju pa da nas ne pobede redom sada u ABA, inace za Evroligu, nazalost ova ce da bude najgora godine od kada igramo. Ja se plasim da ne pada isto i Obradovic, ionako je vodio timove bez pritiska za titule i vece uspehe! Zao mi je Zvezde mnogo jer kad izgubis utakmicu gde vodis 16 razlike, a to isto smo mogli izgubiti i od Partizana, jer smo imali razliku 19:7 i to me uzasno nervira.

avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 11.12.2020
09:19

Evo za vikend gubi od FMP-a,realno i sigurno.

avatar
paok
Thursday, 10.12.2020
23:06

Moze li malo realniji tekst, kakav top 8 kad je ekipa na zacelju. Da se odigralo 5-6 kola u redu, a ovako... Top 8 ni na vidiku barem ne za sada.