Niksi "nišane" Derika Rouza!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.06.2016.
22:15
Izvor: Sportske.net

Plejmejker Čikago Bulsa Derik Rouz ulazi u poslednju godinu ugovora sa "Bikovima", a Njujork Niksi razmatraju mogućnost trejda.

BETA/AP Photo/Charles Rex Arbogast
BETA/AP Photo/Charles Rex Arbogast

Povezane vesti

Njujork Niksi uveliko rade na jačanju rostera za narednu sezonu, a jedan od igrača koji se nalazi na radaru Niksa je i plejmejker Čikaga Derik Rouz.

Prethodnih dana predstavnici Njujork Niksa razgovarali su o mogućnosti da trejdom dođu do Derika Rouza, a ESPN saznaje da još uvek nije poznato da li bi Čikago pristao na tako nešto.

Niksi bi u teoriji mogli do pejmejkera "Bikova" ali nemaju "jake karte" za trejd pošto u najboljem slučaju Čikagu mogu da ponude Karmela Entonija, Kristapsa Porzngisa ili neki od narednih pikova na Draftu.

Njujork Niksi trenutno u rosteru imaju trojicu plejmejkera pošto pored Hosea Kalderona za mesto u timu konkurišu Džerian Grant i Toni Vroten.

Derik Rouz će narednog leta postati slobodan igrač, a u prethodnoj sezoni je na 66 odigranih utakmica prosečno beležio 16.4 poena i 4.7 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Billionaire
Friday, 17.06.2016
22:45

Kakva je ovo sila od igraca bila ali povrede ga uništiše, šteta. Nadam se da će se vratiti koliko toliko i uspio je napokon da odigra prošlu sezonu u cijelosti sa nekim sitnim povredama.

avatar
Toni Kroos
Friday, 17.06.2016
22:40

Ne treba nama Rouz! Ako su se vlasnici napokon setili da uloze novac u jacanje ekipe onda se treba okrenuti igracima koji ce biti slobodni ovog leta.. Tu pre svega mislim na Majka Konlija, Razon Rondo, Derona Vilijamsa, DeRozan, Nikolasa Batuma, Nenea, Andre Dramonda... Namerno sam izostavio Duranta,Vejda i Dzejmsa jer je to apsolutno nerealno.. Konli/Rondo, DeRozan/Batum, Melo, Porzingis i Dramond bi lagano odveli Nikse,bar,do plej ofa..

avatar
stevanstevan
Friday, 17.06.2016
23:01

Prvo brate pretpostavljam da vise pratis fudbal jer se vidi po komentaru, u NBA ne funkcionise to sa novcem tek tako, bilo kakav spoj tih igraca koje si nabrojao bi bio teska katastrofa, jer nijedan ne moze vidno sam da napravi neku razliku, a to Niksima pored Letonca i Entonija treba. Treba im klasa od pleja ili beka, koji moze da postize poene i asistencijama pokrece ekipu, jedan dobar centric i finale konferencije zagarantovano. Za Dramonda se slazem da bi bio sjajno resenje, ali bi se onda pretvorili u drugi Memfis gurajuci sve na centre, a tako se titule jedva osvajaju. Za DeRozan-a se slazem. Bilo bi sjajno da budu obojica, ali kazem, postoji salary cap i jos 300 cuda

avatar
stevanstevan
Sunday, 19.06.2016
00:46

Hahahaha izgleda

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Saturday, 18.06.2016
01:11

On i onaj simke od juče prate košarku xD misle to sve isto samo se igra rukama.