Niš spreman za Kup Koraća - Ulaznice u prodaji od petka

Autor: Lazar Nikolić
sreda 01.02.2023.
17:00
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda brani trofej.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski potpisali su danas u Gradskoj kući ugovor o organizaciji finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu u ovoj i narednoj godini.

Danilović je rekao da je bilo mišljenja da bi Kup trebalo da bude organizovan u Beogradu, ali da se Niš do sada uvek uredno javljao na konkurse za organizaciju i da je bio odličan domaćin koji je sve svoje obaveze završavao na vreme.

On je rekao da će ove godine tokom trajanja Kupa biti održan "mini" Kup, na kojem će učestvovati mlade snage srpske košarke.

Gradonačelnica Niša podsetila je da će Kup u Nišu ove godine biti organizovan 18. put. Ona je takođe podsetila da se Kup organizuje u godini kada se u Srbiji obeležava vek košarke, 20 godina od kada Kup nosi ime Radivoja Koraća i 10 godina od kako se najboljem klubu dodeljuje "Žućkova levica".

Sotirovska je najavila da će u petak krenuti onlajn prodaja karata. Cena kompleta ulaznica za tribine za svih sedam utakmica biće 4.000 dinara, za parter od 4.500 do 7.000 dinara, a za najekskluzivnija mesta cena kompleta je 30.000 dinara.

Kup "Radivoj Korać" biće održan od 15. do 18. februara a za "Žućkovu levicu“ boriće se Crvena zvezda, Partizan, FMP, Mega, Borac, Metalac, Vojvodina i Spartak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke