Novi problem za Saleta, još jedan igrač pod upitnikom za EP!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.06.2017.
21:24
Izvor: Sportske.net

Nije samo Jokić, ozbiljna neizvesnost postoji i u vezi nastupa još jednog srpskog reprezentativca.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako se približava početak priprema za Evrobasket, utisak je da selektor Saša Đorđević ima sve više problema, po pitanju izbora igrača na koje će moći da računa.

Podsetimo, Stefan Marković je još po okončanju Olimpijskih igara u Riju poručio da je stavio tačku na igranje u reprezentaciji i od tog stava nije odustao. Zatim, ovog proleća je počela saga oko Jokićevog nastupa na Evropskom prvenstvu, a košarkaš Denver Nagetsa ni pre nekoliko dana u razgovoru sa srpskim novinarima nije želeo da govori na tu temu, niti da potvrdi da će igrati za Srbiju na predstojećem takmičenju.

Ipak, kada je Jokićev nastup u pitanju, nada još uvek tinja, ali se u međuvremenu pojavila i neizvesnost oko Nemanje Nedovića.

Naime, košarkaš Unikahe je u izjavi medijima u Malagi, između ostalog, otkrio i da ozbiljno razmišlja da li će nastupiti za Srbiju na Evrobasketu.

''Mnogo me je koštalo što sam po završetku prošle sezone imao samo deset dana odmora. Ove godine sam imao nekoliko različitih povreda, pa sada igram sa 50 posto mogućnosti i nisam srećan zbog toga.

Razmisliću o tome šta je najbolje za moju karijeru i budućnost, naravno uz konsultacije sa lekarima Unikahe i reprezentacije Srbije. Videćemo da li će mesec dana pauze biti dovoljno da igram i na Evropskom prvenstvu i za Unikahu na maksimalnom nivou'', poručio je Nedović u izjavi za španski ''Diariosur''.

On je odlučio da nastavi saradnju sa Unikahom i pored nekih drugih primamljivih ponuda, sledeće sezone će igrati u Evroligi, a nada se da će sa timom iz Malage stići i na F4 u Beogradu.

''Znam da je teško, ali ne i nemoguće'', izjavio je Nedović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko HM
Tuesday, 06.06.2017
09:46

Za reprezentaciju se igra bez razmšljanja o tome.

avatar
HEJ PJANO21
Tuesday, 06.06.2017
02:56

Evropsko počinje za dva i po meseca, imaš više od mesec dana da se odmoriš, što je sasvim dovoljno. Jedino ako ne želiš više da igraš za reprezentaciju, to je druga priča.

avatar
uteute
Monday, 05.06.2017
22:32

Evo koliko Teodosicu dugo traje sezona( i dalje traje). Pa je na pitanje voditelja o po njega nesrecnom Sinan Erdem domu odgovorio da ga najvise brine sto ce tu igrati reprezentacija( intervju posle ispadanja od Olimpijakosa u polufinalu). Iako je bio povredjen krajem 2016. i verovatno preumoran, dokazuje zasto je legenda reprezentacije i pravi kapiten(za razliku od nekih).

avatar
Z
Monday, 05.06.2017
21:43

Ko je zdrav, a ne zeli da igra za reprezentaciju, ne treba da se prisiljava na to, niti treba da se pljuje ali ne bi smeo vise ikada da dobije poziv. Posteno i bez zlih reci...svako ima pravo na svoj izbor.

avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
21:29

Markovic, Nedovic, Bjelica, Jokic, a ni Milosavljevic i Marjanovic (vise Dragan) nisu sigurni, Raduljica i Milutinov. Mislim da mi moramo da ublazimo kriterijume upravo zbog ovakvih stvari, ja necu ponovo da vidim (da uvredim nemam nameru nikoga, ali to NE SME da se desi) Nemanju Krstica i ostale pulene i vedete, neki nivo mora da se odrzi.

avatar
luccass995
Monday, 05.06.2017
21:27

поново се јављају нови Стојаковићи, Радмановићи и остали, нећеш да играш? Ок, више позив не мора да добије никад!