Oglasio se i Ostoja! Nešto se ovde ne uklapa...

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.04.2020.
21:23
Izvor: Sportske.net, b92.net

Posle reakcije iz Podgorice, svoj komentar današnjih dešavanja izneo je i prvi čovek Partizana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Svi jedva čekamo da se nastave sportska takmičenja, ali posle današnje video konferencije čelnika ABA lige i predstavnika klubova nismo dobili jasan odgovor da li će i kada sezona u regionalnom košarkaškom takmičenju da se nastavi.

Zaključeno je da se sačeka stav Evrolige, a to bi trebalo da se dogodi sredinom narednog meseca.

Tokom sastanka koji je trajao oko četiri sata bilo je i određenih neslaganja među učesnicima, a mediji su preneli da je to nesaganje najviše došlo do izražaja na relaciji Dragan Bokan - Ostoja Mijailović.

Ipak, ABA liga je u svom zvaničnom saopštenju naglasila da je sastanak održan u ''konstruktivnoj atmosferi'', a nedugo zatim Budućnost je demantovala da je bilo sukoba između predsednika njihovog kluba i Partizana.

U saopštenju Podgoričana otkriveno je i da je Budućnost predložila da se fajnal-for održi u Beogradu, da domaćin bude Partizan kao prvoplasirani u ligakom delu sezone, ali da je predsednik Partizana Ostoja Mijailović to ''odbio''.

Večeras se u izjavi za ''B92'' oglasio i Mijailović koji je takođe naglasio da nije bilo nikakvog sukoba sa Bokanom, ali njegova interpretacija se ne poklapa sa onim što su saopštili Podgoričani.

''Ne, nije bilo nikakvog sukoba.

Partizan je tražio organizaciju završnog turnira, a Budućnost je zahtevala da se turnir premesti u Podgoricu ukoliko zbog bezbednosnih razloga to ne bude bilo moguće održati u Beogradu i ja sam takav predlog odbacio i to je sve.

Pojavila se određena priča u medijima koju sada ne bih komentarisao, pošto tako nešto ne priliči meni kao predsedniku velikog kluba kao što je Partizan", istakao je Mijailović.

Podsetićemo još jednom i šta su saopštili Podgoričani na ovu temu, u delu saopštenja koji se odnosi na Mijailovićevo odbijanje njihovog predloga.

''Predsednik Budućnost Volija je predložio da se iscrpe sve mogućnosti odigravanja plej ofa.

Ukoliko za to ipak ne bude mogućnosti, čak je predložio da F4 bude odigran u Beogradu, a isti bi organizovao Partizan, kao prvi na tabeli posle 21. kola.

Predsednik Ostoja Mijailović to nije želeo da prihvati.

Mislimo da je ovo više nego korektan predlog Budućnost Volija, a svoj stav smo nedvosmisleno iskazali, što ne predstavlja verbalni sukob, kako je navedeno. Napominjemo da sa Partizanom imamo veoma korektne sportske odnose'', saopštili su Podgoričani.
-
Baner stoni tenis

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke